www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Türkiye Devlerinden Olan Şirket İnegöl´e Şube Açıyor

Türkiye Devlerinden Olan Şirket İnegöl´e Şube Açıyor

Dünya Hasar Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi sahibi ve yönetim kurulu başkanı Emekli trafik polisi ve aynı zamanda bilirkişisi olan Mehmet Yılgın, İnegöl´e şube açma kararı alarak çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Dünya Hasar Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi sahibi ve yönetim kurulu başkanı Emekli trafik polisi ve aynı zamanda bilirkişisi olan Mehmet Yılgın Yaptığı açıklamada; ?´ Dünya Hasar Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetlerinin kurulma sebebi, İnegöl´de faaliyete başlama nedeninin en başında doğma büyüme Bursalıyım. Kendi şehrime ve kendi insanımıza hizmet vermek. Vermiş olduğumuz hizmet trafik kazası geçiren mağdurlarımızın gerek sakatlanmaları, gerekse vefat eden vatandaşlarımızın yargı süreci döneminde geçirdikleri mağduriyet yanında geçirmiş oldukları süreçte dede büyük sıkıntılar yaşamamaktadırlar. Biz bu süreçte verdiğimiz hizmette evrakların toparlanması müracaatların sağlanması gibi işlemleri daha kısa sürede ve alınacak raporları, kişinin maliyeti gibi yasal belgeleri daha kısa sürede düzenleyip mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için bu şirketi kurduk.Branşımız trafik kazası ağırlıklı ve iş kazalarındaki mağduriyetleri gidermek malum iş kazaları sürekli artış sağlamaktadır ama trafik kazalarında böyle bir şey yok 01 Haziran 2015 tarihi itibari ile değişen yeni müfredata göre de artık öncelikle sigorta şirketine müracaat edilmesi gerekiyor.Bu müracaat nasıl olacak kolluk kuvvetlerinin aldıkları ifadeler, iddia nameler bunun yanı sıra kişinin sakatlık derecesi,hastane raporları gibi resmi belgeleri temin ettikten sonra müracaat sağlanmaktadır.2015 yılından sonrada sigorta şirketleri de kendilerini yenilemeye başladı.Bu süre zarfında yaptıkları en önemli düzenlemelerin başında kendi medikallarını oluşturdular.Kaza geçirmiş olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin tespiti aldıkları hazarın bir kısmını alamadıkları için mağduriyetlerini gidermeye çalışıyorlar.Aslında bizler sigorta şirketleri ile karşı karşıyayız çünkü biz sigorta şirketlerinden tasdi işi yapıyoruz, ama bir taraftan bakıldığı zaman aslında biz sigorta şirketlerinin işini kolaylaştırıyoruz.Hem mağdur olanlar için zaman kaybı olmuyor hem sigorta şirketlerinin daha net bulgularla hizmet etmesini sağlıyoruz. Dünya Hasar Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetlerinin kurulmasında ki en büyük yegâne temellerden biride budur.´´Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayrıca Dünya Hasar Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi sahibi ve yönetim kurulu başkanı Yılgın; ?´Yaklaşık Türkiye´de 14 civarı acente ile hizmet vermekteyiz. Yavaş yavaş büyümekte   olan bir şirketiz.Aynı zamanda 11 yıldır faaliyetteyiz,en büyük öncülüğümüz kendi şehrime ve ilçelerine bu hizmeti götürmek için Bursa,Yenişehir,İnegöl,Karacabey gibi büyük yerlere şubeler kurarak hizmet götürmeye başladık.´´ Ayrıca Yılgın; Dünya Hasar Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketinin Bursa patentli Bursa´nın tek şirketi. Olduğunu belirtti.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00