Türkiye Mobilyasına Çözüm Aranacak

Türkiye Mobilyasına Çözüm Aranacak

İnegöl MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç, Türkiye Mobilya Sektör Kurulu tarafından İnegöl´de 2 günlük mobilya istişare toplantısı gerçekleştirileceğini ve sektörün sorunlarının masaya yatırılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili konuşan İnegöl MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç, ?Türkiye Mobilya Sektör Kurulu, mobilya istişare toplantısını İnegöl´de yapacak. İnegöl mobilya fuarının hemen öncesinde Türkiye´deki bütün mobilyacı MÜSİAD üyelerimizin katılımıyla 2 günlük bir çalıştay gerçekleştirilecek. Buradan çıkardığımız mobilya sektörü sorunlarını rapor haline getirip Mobilya Sektör Kurulu Başkanı ve Genel Başkanımızla beraber gerekli bakanlıklara vereceğiz. Bu konuda başta MÜSİAD üyesi mobilyacı arkadaşlarımızı ve tüm mobilyacılarımızı bu toplantıya katılmaya bekliyoruz. Tarih netleştiğinde üyelerimizle ve sektördeki meslektaşlarımızla paylaşacağız.

ÇÖZÜM ARANACAK

?Çalıştayda tamamen mobilyanın sorunları ele alınacak. Şuanda en çok gündemde olan başlık da gelen zamlardır. Orada beyin fırtınası gerçekleşecek, sorunlarımız ve dertlerimiz görüşülecek. Pazar, satınalma, ürün tedariği gibi konular masaya yatırılacak. Ardından bu sorunlar profesyoneller tarafından rapor edilip üst makamlarda çözüm aranacak. İnegöl MÜSİAD olarak elimizden geleni yapacağız. Bu programın İnegöl´de gerçekleştirilecek olması da İnegöl açısından çok güzel bir şeydir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00