www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de bir ilk

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöllü mobilya üreticilerinin ürün bilgilerinin tek bir veri merkezi altında toplanacağı ve firma temsilcilerinin mağazalarını dijital olarak yönetebilecekleri ‘Veri Merkezi’ projesinin lansman to

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, üretimden satışa uzanan yolda İnegöllü mobilyacıların ticaretlerini daha dinamik ve pratik bir şekilde sürdürebilecekleri ‘Veri Merkezi’ projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi.

YÜZDE 100 YERLİ YAZILIM

İTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen lansman toplantısında tanıtım filminin ardından açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Veri Merkezi projesi, ilçemizin lokomotif sektörü olan mobilya sektörümüz için çok önemli bir proje olmakla birlikte bu noktada yapılacak çalışmalarla İnegöl’e ve üreticilerimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Projemiz, daha önce ülkemizde bir örneği bulunmayan ve ilk kez İnegöl’de hayata geçecek olan bir projedir. ‘Veri Merkezi’ projesi üreticiden mağazacıya, mağazacıdan son kullanıcıya kadar satış için gerekli olan tüm süreçlerin yönetildiği yapay zekâ altyapısına sahip yüzde 100 yerli bir yazılımdır. Böyle bir projenin İnegöl’de hayat bulması ve bu fikrin Odamız üyesi bir firma tarafından gerçekleştirilmesinden dolayı memnuniyet duyuyoruz.”



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00