www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Türkiye’nin göz bebeği olacağız

Türkiye’nin göz bebeği olacağız

İnegöl Belediyesi personeline yönelik düzenlenen City Map Harita Görüntüleme ve İşleme uygulaması eğitiminde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Çok iddialı olacak ama Türkiye’nin göz bebeği bir Belediye olacağız. Örnek bir kurum olacağız." Dedi

İnegöl Belediyesi, dijitalleşme devrimini sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan yatırımlarla birlikte personelin de daha nitelikli hale gelmesi adına eğitimler de devam ediyor. Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından birimlerden görevli personele yönelik Bilişim Günleri Eğitim Programı adı altında eğitim düzenlendi. City Map Harita Görüntüleme ve İşleme uygulaması eğitiminin bir bölümüne Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı.

 

YENİ YAZILIM İNEGÖL BELEDİYESİ’Nİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADI

Bilgi İşlem Müdürü Yusuf Baltacı’nın verdiği eğitim öncesi personele yönelik bir konuşma yapan Başkan Taban, “Bizi tek çatı altına alacak bir yazılım satın alması yaptık. Aynı dili konuşsun kurumlar, müdürlükler diyerek elektronik belge yönetim, elektronik imza, mobil imza gibi aşamalar geçtik. Bunu niye yapıyoruz derseniz; organizasyon büyüdükçe yönetmek güçleşiyor. Daha önce bizim toplantılarımızda İnegöl Belediyesi’nde kaç personel var dediğimizde, bize bir saatte bilgi geliyordu. Şimdi bugün telefonumda tuşa basarak 745 kişinin anlık olarak çalıştığını görüyorum. Ve bu program bana şu kadar memur, şu kadar sözleşmeli, şu kadar kadrolu çalışanınız var diyor. Ben bugün sokakta gördüğüm bir arkadaşımın izinde olup olmadığını telefonumdan görebiliyorum” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ OLACAĞIZ

“Dijitalleşmeye mecburuz” sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Taban, “Dijitalleşmeden kastımız şu; veriyi bir merkeze iletip o merkezde o veriyi sürekli güncelleyip orada bu veri bilgiye dönüştürülüp analizi yapılacak, buradan raporlar çıkarılacak ve buradan neredeyiz, sapmalarımız nelerdir, ne tür önlemler almalıyız ve doğru karar verme sürecimize altlık teşkil edecek bu veriler. Biz bu konuda şuanda çok güzel yol kat ettik. Çok iddialı olacak ama Türkiye’nin göz bebeği bir Belediye olacağız. Örnek bir kurum olacağız. Bunu nasıl gerçekleştireceğiz, teknoloji artı nitelikli insan gücü. O da sizlersiniz. Ben iyi bir ekibim olduğuna inanıyorum. Verileri anlayan, ekip çalışmasına uygun, kendini güncelleyen, yerinde sabit kalmayan… Çünkü artık hiçbir şey yerinde durmuyor. Bunlarla vatandaşımız için daha nitelikli işler yapacağız” ifadelerinde bulundu.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87