www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Türkiye´ye Örnek Oldular

Türkiye´ye Örnek Oldular

İnegöl´de ikamet eden Kemal ve Havva Akal çifti, tüm organlarını bağışlayarak Türkiye´ye örnek oldu.

İnegöl´de ikamet eden Kemal ve Havva Akal çifti, 51 yıldır aynı yastığa baş koymanın mutluluğunu yaşıyor. Bir birlerine karşı gösterdikleri saygı ve sevgi çerçevesinde mutlu bir hayat süren Akal çifti, geçtiğimiz günlerde gittikleri İnegöl Devlet Hastanesi´nde tedavi olduktan sonra tüm iç organlarını ve gözlerini bağışlama kararı aldı. Aldıkları kararı uygulamak için hastanedeki doktorlardan bilgi alan Akal çifti doldurdukları formların ardından bu dünyadan göçüp gittiklerinde tüm iç organlarını ve gözlerini bağışlama kararı aldılar.

------------------------------------

?Herkesin Bağışlaması Lazım?

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemal Akal, ?Eşimle birlikte hastaneye gittik, muayene için kulak burun ve göğüs cerrahına muayene olduktan sonra doktorlara biz organlarımızı bağışlamak istiyoruz. Burada böyle bir yer varmı diye sorduk. Oda bizi ilgili bölüme yönlendirdi. Bizde gidip gereken başvuruyu yapıp organlarımızı bağışladık. Herkesin bence bağışlaması lazım ihtiyaç çok, organlarımız öldükten sonra zaten toprağa karışacak en iyisi bağışlayarak inşallah birilerimize faydamız olur.? Dedi

Allah Onları Islah Etsin

71 yaşında olan Kemal Akal, sağlığını çalışmaya borçlu olduğunu belirterek; ?Hayatımda kimseye kötülüğüm olmadı. Ev içerisinde çok iyi bir geçimimiz oldu. 51 yıldır evliyiz Allah´a şükürler olsun çok mutluyuz. Son zamanlarda çok boşanma olayları oluyor ayrıca kadınlara karşı şiddet olayları çok var. Bunları yapanlara tek söyleyeceğim kelime, Allah onları ısla etsin. Yeni evlenen çiftlere hayırlı uzun ömürler dilerim. Aile içerisinde birbirlerine saygılı ve sevgili olsunlar.? Şeklinde konuştu.

Havva Akal ise açıklamasında;?isteğimiz böyleydi, inşallah bir sevaba gireriz. Yıllardır böyle bir düşüncemiz vardı. Organlarımız şuanda sağlıklı, inşallah Cenab-ı Allah bir hastaya nasip eder. Tüm organlarımızı bağışladık. İç organlarımızı ve gözlerimizi, ellerimizide istediler ama biz onu kabul etmedik bir elimiz kalsın dedik.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29