www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Türkiye´yi Normalleştireceğiz?

?Türkiye´yi Normalleştireceğiz?

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, ilçe teşkilatı ile birlikte Kurşunlu Mahallesi´nde çarşı ve pazar esnafını ziyaret etti. Bayram, doğru olanı yapmaya gayret edip Türkiye´yi normalleştirmek istediklerini ifade etti.

İlçe seçim koordinasyon merkezince organize edilen ekipler, gündüzleri esnaf ve pazaryeri ziyaretleri gerçekleştirirken, yatsı namazından sonra ise kırsal mahallelerde ve merkezde bulunan STK´larda ve kahvehanelerde çalışmalar devam ediyor.Bursa 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Fikret Bayram ve partililer,Kurşunlu Mahallesinde çarşı ve pazar esnafına ziyaretlerinde bulundular.

 

ŞAHISLARIN DEĞİL, İLKELERİN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ.

Ziyaretler sonrasında Kurşunlu´da bulunan bir kahvehanede konuşma yapan Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram, ?Biz kişiler üzerinden değil, ilkeler ve prensipler üzerinden siyaset yapıyoruz? dedi.

 

BOZULAN DÜZENİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ

İktidarı değil bozulan düzeni değiştirmek için uğraştıklarını belirten Fikret Bayram, ?İktidarı değil bozulan düzeni değiştirmek için uğraşıyoruz. Yoksa sistem aynen devam ettikten sonra Ahmet gitmiş, Mehmet gelmiş, A Partisi gitmiş, B partisi gelmiş bir anlamı olmaz. Biz kişilerin değil sistemin alternatifiyiz? şeklinde konuştu.

 

SAADET´İN İLKELERİ VE PRENSİPLERİ BELLİDİR

Seçim sürecini kişiler üzerinden değil, ilkeler üzerinden yürüteceklerini ifade eden Fikret Bayram, Saadet Partisi´nin ilke prensiplerini şu şekilde sıraladı: ?Biz; kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset anlayışına sahibiz.Ayrıştırıcı değil,birleştirici ötekileştirişi değil,uzlaşmacı bir anlayışa sahibiz.Kuvveti değil Hakk´ı üstün tutar, menfaati değil hizmeti esas alırız. Biz planlı ve programlı çalışırız, işi ehline veririz. Kapımızı herkese açık tutar, partizanlık yapmayız.Emanete ihanet etmeyiz, çalmayız çaldırmayız, kanmayız kandırmayız.?

 

5Y´YE ASLA İZİN VERMEYECEK, 5A´DAN DA ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Kendi yönetim anlayışlarında asla izin vermeyecekleri 5 maddenin, yine taviz vermeyecekleri 5 maddenin olduğunu belirten Fikret Bayram; ?Yolsuzluğa, yandaşlığa, yalakalığa, yasağa ve yağmaya izinverilmeyecek.Garip gurebanın hakkını yetim hakkı korur gibi koruyacağız. İhalelerde şeffaf, denetlemede son derece titiz olacağız. Çevremizde yalakaların öbekleşmesine müsaade etmeyeceğiz. Farklı fikir ve düşüncelere itibar edecek, hoşumuza gideni değil hoşumuza gitmese de doğru olanı yapacağız. Türkiye´yi normalleştireceğiz. OHAL´i kaldıracağız. Şiddete başvurmadığı sürece her tür fikir ve düşüncenin önünü açacağız. 5A´dan taviz vermeyeceğiz. Bunlar; akıl, adalet, ahlak, adanmışlık ve asalettir. Akıl, bir işin sonunu görmektir. Akıl ile hareket etmezseniz 15 günde Şam´da namaz kılacağız der, sonra 15 yılda işin içinden çıkamazsınız. Türkiye´yi tek akıl ile değil ortak akıl ile yöneteceğiz. Suçlu olan kızımız Fatıma´da olsa adaletten taviz vermeyeceğiz. Bir kararname ile onbinlerce garibanı işinden, evinden, ailesinden eden, ama arkası olanı görmezden gelen anlayışa son vereceğiz. Ahlak bir toplumun mayasıdır. Ahlak ve maneviyat olmadan da bir ülke kalkınamaz. Yönetimde, siyasette ahlakı hâkim kılacağız. Son ikisini anlatmaya gerek yok. Adanmışlık ve asalet nedir görmek isteyen hiçbir makam, hiçbir menfaat beklemeden, bu ülke için gecesini gündüzüne katan, benimle birlikte bu yolda yürüyen kardeşlerime bakabilirler? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71