Türkiye´yi Normalleştireceğiz

Türkiye´yi Normalleştireceğiz

İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, İYİ Parti iktidarında Türkiye´yi normalleştireceklerini belirterek, İnegöllülerden destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl´e gelerek Demokrat Parti MYK Üyesi Salim Kaplan´ı işyerinde ziyaret eden İYİ Parti Bursa 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Türkiye´nin uzlaşıya ihtiyacı var

24 Haziran seçimlerinin bir fırsat olduğunu belirten Toklaş, ?24 Haziran tarihinde seçimler yapılacak. Bursa 2 bölgeye ayrıldı. 1. Bölge 6 ilçeden oluşuyor, İnegöl´ün de içinde bulunduğu 2. Bölgede ise 11 ilçe var. 2. Bölge 2. Sıra adayıyım. İnegöl´ü iyi tanıyan, İnegöl´de hatıraları olan bir insan olarak değerli hemşerilerimden destek bekliyorum. İnegöl´ün ve ülkenin sorunlarını biliyoruz. Türkiye´nin normalleşmeye ihtiyacı var. Türkiye´de adaleti konuşamıyoruz ve bu yüzden adalet problemimiz var, ekonomiyi konuşamıyoruz ve konuşamadığımız için ekonomi problemimiz var, Suriye meselesini konuşamıyoruz ve konuşamadığımız için Suriye problemimiz var. İktidarı ve muhalefeti ile ülkeyi yönetenlerin konuşmaya ve uzlaşmaya ihtiyacı var. İYİ Parti olarak bunu başarabileceğimizi düşünüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip olan herkesin nimetten de, külfetten de eşit oranda faydalanmasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti kimliği elinde olan insan için ağa da o kimlik, reis de o kimlik, paşa da o kimlik olacak. 24 Haziran´ın milletimiz için bir fırsat olduğunu, Meral Akşener hanımefendinin de Türkiye´nin normalleşmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Büyük mücadelelerle bu konuma geldi. İnegöllü olarak değerli hemşerilerimizden destek bekliyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07