www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Turnuvanın Şampiyonu Altınordu

Turnuvanın Şampiyonu Altınordu

İnegöl Kafkasspor 10 yaş grubunda çocuklardan oluşan futbol takımlarının katıldığı futbol turnuvasında turnuvanın birincisi olan Altınorduspor´a kupasını Kafkasspor Yönetim Kurulu üyesi Akif Yaşin verdi.

Miniklerin nefes kesen mücadelesine sahne olan İnegöl Sanayi Sahası, Woodlent Orman Ürünleri Sponsorluğunda bu sene 4.sü düzenlenen 23 Nisan Kafkas U-10 Cup futbol turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Kafkasspor 2´inci oldu

 Bursaspor, Altınordu, Eskişehirspor, İnegölspor, Yalova yıldızları, Arabayatağıspor, Gazipaşaspor ve Kafkasspor altyapı takımının da yer aldığı turnuvaya 8 takım katıldı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı futbol müsabakaları on beşer dakika iki devre halinde oynandı. Çocukların nefes kesen mücadelesini izleyen yakınları da bu heyecana ortak oldu. Mücadelenin sonunda Kafkasspor´u Final maçında yenen Altınorduspor takımı turnuvayı birinci olarak tamamladı. Kafkasspor turnuva da 2.oldu. 3. ve 4´lük maçında Bursaspor ile Eskişehirspor karşılaştı, maçı kazanan Bursaspor turnuvayı üçüncü bitirirken, Eskişehir dördüncü oldu.Turnuvanın sonunda turnuvayı birincilikle bitiren Altınorduspor takımına kupası Kafkasspor Yönetim kurulu üyesi Akif Yaşin tarafından verildi. Turnuvaya katılan bütün takımlar, turnuva sonunda fotoğraf çektirdi.

Alt yapılarda başarılı çalışmalar var

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kafkasspor yönetim kurulu üyesi Akif Yaşin, "Türkiye´de futbol altyapısı gelişiyor. Hem Kafkasspor´da hem de diğer kulüplerimizde altyapıya yatırımlar önemli hale geldi. Gördük ki altyapıya yatırım yapmadan milli takım düzeyinde de, profesyonel kulüpler düzeyinde de başarı sağlamak mümkün değil. Bugün burada ülkenin güzide kulüplerinin U-10 altyapı takımlarının kıran kırana geçen bir mücadelesi oldu. Bütün takımların hazırlıklı olduğunu, o heyecanın oluştuğunu görmek hepimiz için memnuniyet verici. 10 yaş düzeyinde bile bu derece futbolda altyapıda başarılı çalışmalar varsa demek ki önümüzdeki süreçte Türk futbolunun çok başarılarından söz edeceğiz. Başarılı şekilde hem kulüp takımlarımızı, hem milli takımımızı göreceğiz" şeklinde konuştu.

Kafkasspor alt yapı antrenörü Özkan Özel yaptığı açıklamada;  ?4.sünü Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Kafkas Cup U-10 cup turnuvası Altınordu´nun şampiyonluğu ile sona ermiştir. Turnuvaya katılan Bursaspor, Altınordu, Eskişehirspor, İnegölspor, Yalova Yıldızları, Arabayatağıspor ve Gazipaşaspor´a ve mücadele gücü, seyir zevki yüksek maçlar bize izleten çocuklarımıza çok teşekkür ederim.? İfadelerini kullandı

 

Kafkas U-10 Cup Futbol Turnuvasına Dereceye Giren Takımlar

Turnuva Sampiyonu Altınordu 
Turnuva ikincisi Kafkasspor
Turnuva üçüncüsü Bursaspor
Turnuva dördüncüsü Eskisehirspor

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01