www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TUVALETSİZ OKUL!

TUVALETSİZ OKUL!

Kocatepe İlköğretim Okulunda tadilatı yapılmak üzere ihale edilen tuvaletler, yaklaşık 1 aydır tamamlanamadı. Öğrencilerin okulun ücra köşelerinde ihtiyaçlarını giderdikleri öne sürüldü.

 

Alanyurt´ta bulunan Kocatepe İlköğretim Okulunda tuvalet rezaleti yaşanıyor. Yaklaşık 1 ay önce tadilat yapılması için ihale edilen okul tuvaletleri halen onarılamadı.

Öğrencilere ait tuvaletlerdeki tadilatın eğitim-öğretim dönemi içerisinde yapılmasını eleştiren veliler, çocuklarının ihtiyaçlarını okulun spor salonuna,yada ücra ve karanlık köşelerde giderdiklerini öne sürdüler.

Öğrencilerin bir kısmının öğretmen tuvaletlerini kullandıklarını kaydeden bir öğrenci velisi, ?Ancak öğretmen tuvaletleri okulda öğrencilerin tamamının ihtiyacını karşılaması için yeterli değil. Tuvaletlerin eğitim-öğretim döneminde tadilata girmesi ve bir aydır yapılamaması öğrencileri çok mağdur etmiştir.  Çocukların ihtiyaçlarını duvar diplerine, spor salonuna, yada buldukları müsait ortamlarda gidermeleri hiç hoş değil. Bu sorunun bir önce giderilmesini istiyoruz.? dedi.

Okuldaki tuvalet ihalesinin ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapıldığını öğrenilirken, tadilat işin alan firmanın işi ağırdan aldığı ve daha uzun süre öğrencileri mağdur edeceği öne sürüldü.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36