TWİTER`DA ALİ İLE VELİ TARTIŞMASI

TWİTER`DA ALİ İLE VELİ TARTIŞMASI

İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezi`nde görevli müzik öğretmenleri tarafından yazılıp bestelenen şarkı tartışmaya neden oldu. Şarkıda Alinur Aktaş`a övgü dolu sözler olması, korodaki bir çocuğun velisinin tepkisine yol açtı. Veli ile başkan Aktaş twitter`d

 

İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezinde bestelenen şarkı sözleri, sosyal paylaşım sitesi twitter da tartışma konusu oldu.

Kimin yazıp bestelediği bilinmeyen şarkı sözleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş`ı kamuoyunun önünde zor durumda bıraktı.

Durumu twitter hesabında paylaşan bir veli, "başkan ben çocuğumu üzerinden siyaset yapasın diye göndermiyorum."diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Başkan Aktaş, "Şerefim ve namusum üzerine yemin ederim, konudan haberim yok. İlgili arkadaşı aradım ulaşamadım. Beni yakından tanısaydınız böyle ucuz yollara tevessül etmeyeceğimi bilirdiniz."dedi.

Tepki veren velinin paylaşımlarından MHP`li olduğunu fark eden Aktaş, cevabının devamında, "Zaten açıktan yazarak siyaseten yıpratma gibi hesabı yaptığın kesin. Şunu iyi bil ki, peşinden gezdiğin adamlar böyle yaparlar. Ben asla böyle yollara meyletmem. Gereken düzeltme en kısa zamanda yapılır. Asla bilgim olan konu değil"dedi.

Bunun üzerine veli, 7 yaşındaki çocuğumun üzerinden siyaset yapacak değilim, eğer böyle bir siyaset varsa, batsın o siyaset."dedi.

Tartışmanın ardından Başkan Aktaş`ın veliyi, twitter hesabından engellediği görüldü.

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07