www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

U-14 Türkiye Şampiyonası Başlıyor

U-14 Türkiye Şampiyonası Başlıyor

2018- 2019 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 74 ilden 126 takımın katılımı ile başlıyor. Şampiyonaya İnegölspor U-14 takımı da katılacak.

Müsabakalar 6´şar takımlı 19 grupta 23 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde,  4´er takımlı 3 grupta ise 24 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 grup merkezinde oynanacak.

İstanbul, Edirne, Bilecik, Yalova, Düzce, Balıkesir, Kütahya, Aydın, , Muğla, Isparta, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Van, Artvin, Erzincan, Giresun, Sinop, Zonguldak, Çorum ve Kayseri grup merkezlerinde oynanacak 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 22 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakaları oynanacak.

2. kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

1.Kademe müsabakalarına katılacak olan İnegölspor´da açıklamalarda bulunan Altyapı Antrenörü Yunus Memiş, "Bursa bölgesi U 14 Elit Ligini 2.grupta şampiyon tamamladığımız ekibimizle Türkiye şampiyonasına hazırlıklarımız ara vermeden devam etmektedir. Özellikle ilk baştan beri misyonumuzun gelişme üzerine kurduğumuz çalışmalarımızda oyuncularımızın çalışma azimleri gayet iyi durumda. Şubat ayından bu zamana kadar eksikliklerimizi gideren antrenmanlar yapmamızın yanı sıra hazırlık maçları da yaparak ve oyuncularımızın hepsine şans vererek son durumlarını görme fırsatı yakaladık. İnegölspor U 15 takımımız ile 3 ve Gazipaşaspor U15 takımı ile de 1 hazırlık maçı yaptık. Özellikle bir üst grupla hazırlık maçı yapmamızın amacı daha fazla fiziki açıdan takımımızı zorlamak ve mücadele gücünü daha üst seviyeye çıkarmaktı. Daha sonra Arabayatağıspor ve Bağlarbaşıspor U 14 takımları ile Bursa da karşılaştık. Bu hafta sonu Yeni Karaman spor U 14 takımı ile son hazırlık maçını da yaparak tamamlayacağız. Oyuncularımız ve bizim için şampiyonaya katılmak güzel bir tecrübe olacak. Her zaman olduğu gibi burada ki maçlarda ana hedefimiz olan sporcu yetiştirme felsefesinden asla uzaklaşmadan oyunu ve skoru kazanmaya çalışacağız" dedi

Altyapı Sorumlusu Mustafa Şeşka ise, "1. Kademe şampiyonluk maçları 23-26 Mayıs tarihlerinde oynanacak. 1.kademe maçlarının grup merkezleri şu şekilde oldu; Bilecik, Kütahya ve Yalova. Bu hafta Bursa da çekilecek kura ile grup merkezimiz belli olacak. Şampiyona hedefimiz tabi ki öncelikle İnegöl sporumuzu saha içinde ve saha dışında en iyi şekilde temsil etmek. Bununla beraber tur atlayarak gidebildiğimiz noktaya kadar gidebilmek. Kura çekiminin ve 1.kademe şampiyonanın İnegölsporumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber ve FOTOĞRAF: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02