www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

U16 EKİBİ YEMEKTE AĞIRLANDI

U16 EKİBİ YEMEKTE AĞIRLANDI

İnegölspor U16 takımının velileri ekibimi Keskin Efe Kasap ve Et Mangal'da yemekte ağırladı.

Yemeğe Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, U16 Yaş Grubu Sorumlusu Caner Taban, oyuncular ile oyuncuların anne ve babaları katıldı.

 Yemek sonrası açıklama yapan U16 Yaş Grubu Sorumlusu Caner Taban, yaptığı açıklamada; "Sevgili öğrenciler kıymetli veliler artık gelenekselleşen veli kulüp buluşmalarında yine güzel bir akşam yemeğinde beraberiz. Yemeği organize eden tüm velilerimize teşekkürü borç bilirim. Evlatlarınızı İnegölspor kulübü olarak tüm şartları zorlayarak eldeki imkânları en iyi şekilde kullanarak kendi alanımızda hayata hazırlamaya çalışıyoruz. Onlara sahip çıkıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizler sahip çıkmazsak birileri sahip çıkacaktır. Burada sizlere de çok büyük görevler düşmektedir. Okullarıyla kulüpleriyle sürekli koordineli olmanız gerekmektedir. Çocuklarımızı şanslı olarak nitelendiriyorum yetenekleri doğrultusunda planlı programlı bir eğitim alıyorlar. Birçok çocuk bu şansı bulamıyor. Bu sebeple elimizdeki nimetlerin kıymetini bilerek zamanımızı iyi kullanmamız gerekiyor. Herkes elinden geleni yapma gayretinde olmalıdır. Sizlere bu güzel organizasyondan dolayı tekrar çok teşekkür ederken yarın ki maça hepinizi davet ediyorum." Dedi

 Gençlik Gelişim Program Teknik Sorumlusu Özgür Şahin ise; “Çok kıymetli veliler sevgili öğrenciler öncelikle yemeğimize hoş geldiniz. İnegölspor kulübü olarak sporcularımızı sahada geliştirmeye çalıştığımız kadar saha dışında da aynı gayreti gösteriyoruz. Saygı sevgi ve ahlakı değerler çerçevesinde bazen anlatarak konuşarak bazen de küçük yaptırımlar uygulayarak sporcularımızı her anlamda geleceğe hazırlama çabası içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Maçları izlerken şunu bilmenizi istiyorum. Çocuklarımızdan saha içerisinde Fair Play çerçevesinde mücadele etmelerini istemekteyiz. Geçen yıl daha fazla olan hakem ve rakip ile diyaloga girme olayları bu yıl azalarak devam etmekte. Maçı kazanalım da her türlü çirkinliği yapalım yaklaşımında asla olmadık olmayacağız. Sporcularımız bizim söylem ve yaptırımlarımızın neler olduğunu bildikleri için sahada bunlara dikkat etmelidirler. Yaptığımız işin aile boyutunu çok önemsiyoruz. Bu yüzden gerek bireysel gerek toplu bir şekilde veli toplantıları tertip ederek genel bilgilendirmeler yapıyoruz. Çok kıymetli bayan velilerimizi de aramızda tribünde görmek bizleri sevindiriyor. Çocuklarımız bu kulüp çatısı altında oldukları sürece veli kulüp işbirliğini en üst düzeyde tutarak bu süreci beraber götürmek istiyoruz. Bu yemeği organize eden siz değerli velilerimize teşekkür ederken bizlere ve evlatlarınıza hep destek olacağınızı umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19