www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÜÇEVLER´DE YOL ÇÖKTÜ

ÜÇEVLER´DE YOL ÇÖKTÜ

Alanyurt Üçevler Mahallesi´nde yol ortasında oluşan yarım metrelik çukur, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Üçevler mahalle sakinleri,yol üzerinde daha önce de bu tip göçük meydana geldiğini ifade ettiler.

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre, Üçevler Mahallesi Pirinçlik Caddesi´nde çöp kamyonunun geçişi sonrasında yolda çökme yaşandı. 1metrelikalanda çökme meydana gelirken, yarım metrelik derinliğinde de çukur oluştu.

YAPILDIĞINDAN BERİ YOLDAN VERİM ALAMADIK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Üçevler Mahalle Muhtar Vekili Ercan Uysal, ?Yol yapıldığından beri verim alamadık. Herhangi bir çöp arabası yada ağır vasıta geçtiğinde yolda çökmeler oluyor. Bundan önce de aynı çökme ileride oldu. Orada tadilat yapıldı bu kez burası çöktü. Bu yolda çökmeler oluyor. Bu yol doğru dürüst yapılmıyor. Pirinçlik mevkiinde altyapı da adam akıllı yapılmadı. İlgili kişilere de konuyu ilettik ama burada düzenli bir yol yapılmadı. Sağlık bir yol yapılmasını istiyoruz. Sadece yama ile kapatılmamalı. Allah korusun daha kötü sonuçlar da doğurabilir. Gece kimse bu çukuru göremez. Kazalara sebebiyet verebilir? şeklinde konuştu

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25