ÜÇKÂĞIT ANAYASASI YAPMAYACAĞIZ

ÜÇKÂĞIT ANAYASASI YAPMAYACAĞIZ

Cerrah`ta konuşan Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Bahri Urgun, "Taahhüdümüz; temiz toplum, temiz yönetim. O zaman adres belli Saadet Partisi. Üçkâğıt Anayasası yapmayacağız. Özünde hak ve hukuk olan Anayasa`yı yapacağız."dedi.

7 Haziran`da yapılacak Milletvekili Seçimleri öncesi partilerde aday adaylık mücadeleleri yaşanırken, Saadet Partisi İnegöl`de tüm aday adaylarıyla birlikte sahaya indi. SP Bursa Milletvekili Aday Adayları İsmail Öztürk, Fahrettin Bayraktar, Bahri Urgun, Cemal Balantekin ve Hasan Eroğlu geçtiğimiz haftasonu Sinanbey Mahallesi, Cerrah Mahallesi ve Yeniceköy Mahallelerinde halkla buluştular.

 SAADET PARTİSİ VE DİĞERLERİ

Halkla Kucaklaşma programları kapsamında Yeniceköy Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde konuşan SP Milletvekili aday adayı İsmail Özdemir, “Biz diyoruz ki, gerçekte bu seçimlere iki parti giriyor. Hangisi mi? Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ve diğerleri. Şimdi Saadet Partisi ve diğer partiler arasında ne fark var diyecekler. Saadet Partisi ile diğer partiler arasında sayılamayacak kadar fark var. Ama anlatımda kolaylık sağlamak için, hatırınızda kolay gelsin diye 4 farkı öne çıkaracağım. Diğer partilerle Saadet Partisi arasındaki farkların ilki yön farklıdır. Saadet Partisi ile diğer partilerin yönleri farklıdır. Diğer partilerin 30’unun tamamının yönü batıya dönüktür, batıya Avrupa Birliğine. Saadet Partisi’nin yönü ise doğuya dönüktür çünkü tarihe baktığınızda doğu Peygamberler ocağı, batı ise katiller yatağıdır. Şunu söyleyeceksiniz yön bu kadar önemli mi, elbette önemli. Namaz kılacaksan yönünü Kâbe’ye döneceksin. İkinci farkımız durduğumuz yer farklıdır. Biz mazlumların yanında oturuyoruz, duruyoruz. Üçüncü farkımız ölçülerimiz farklıdır. Diğer 30 partinin tamamını ölçüleri batının ölçüleridir. Bu sebepledir ki, günümüz Türkiye’sinde zina serbesttir. Çünkü batı ölçülere göre serbest. Domuz eti, kasaplık hayvan grubuna dâhil edilmiştir. Biz ise diyoruz ki, batının kokuşmuş çirkin ölçüleri, batıl kriterleri bizim aziz milletimiz için bir ölçü olamaz. Dördüncü farkımız ise, amacımız farklıdır. Bizim dışımızdaki bütün partiler batı birliği ediyor, Avrupa Birliği diyor, haçlı birliğine girmek için mücadele ediyor. Tam 56 yıldır bu aziz milletimizin batı kapılarında bir uşak gibi hazır ol da bekletiyorlar. Bizim amacımız ise, İslam Birliği’ni kurmaktır. Batıya kul köle olmak değil İslam Birliğini kurmak” dedi.

 “TEMİZ TOPLUM, TEMİZ YÖNETİM”

Cerrah Mahallesi ziyaretlerinde konuşan Milletvekili aday adayı Bahri Urgun ise, “Saraylar mı yapalım yoksa milli geliri artıracak iş imkânları mı açalım? Bir sarayın 10 milyar maliyeti varsa bu parayla 40 bin gence iş imkânı sağlanabilir. Amerikan doları 35 kuruş daha arttı. Türkiye`nin dolar cinsi dış borcu 432 milyar dolar. Her bir dolar 35 kuruş arttığında 151 milyar 250 milyon TL. Bu paralar ülkenin alın terinden uçup gidiyor. Bu ülkenin zenginlikleri var. Biz iktidara gelince Anayasayı değiştireceğiz. Bu ülkenin problemlerini çözmek istiyoruz. Taahhüdümüz şudur; temiz toplum, temiz yönetim. O zaman adres belli Saadet Partisi. Üçkâğıt Anayasası yapmayacağız. Özünde hak ve hukuk olan Anayasa`yı yapacağız. Bir partinin Bakanları hırsızlıkla suçlanınca çıkan sonuç adil mi? Meclis kirlenme yeri değil. Onun için temiz toplum temiz siyaset için tek adres var; Saadet Partisi. Bizim inancımıza göre siyasi makamlar zengin yeri olma değil, hizmet etme sebat kazanma yeridir” şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07