www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ücretsiz Fuar Gezisi

Ücretsiz Fuar Gezisi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, makine ve metal sektörlerinde faaliyet gösteren üyeleri için ücretsiz fuar gezisi düzenleyecek.

Geziye katılan İTSO üyeleri; 9-12 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde eş zamanlı yapılacak olan, ?WIN EURASIA Metal Working 2017´, ?22. Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri´ ve ?11.Yüzey İşleme Teknolojileri´ fuarlarında inceleme yapacaklar.

SEKTÖRÜN GELİŞİMİNE KATKI SUNULUYOR

İTSO Başkanı Metin Anıl, gerek yurtiçi, gerek yurtdışında düzenlenen fuarlara yönelik gezilerin, sektörlerin gelişimi, yenilikleri ve en son teknolojileri takip edilmesi açısından önem taşıdığını söyledi. İTSO´nun çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren üyeleri bulunduğuna dikkat çeken Metin Anıl, ?Eğitim seminerleri, kurslar düzenleyerek sektörlerin gelişimine katkı yapıyoruz. Ayrıca, mümkün olduğunca her sektördeki fuarlara ziyaret turu düzenleyerek üyelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Değişim ve gelişim günlük yaşamın bir parçasıdır. Fuarlar, üyelerimizin sektörel değişim ve gelişimi görmeleri açısından fırsatlar sunuyor? dedi.

Öte yandan İTSO´dan yapılan açıklamada gezi organizasyonun kontenjanının sınırlı olduğu ve katılmak isteyen üyelerin en geç 8 Şubat 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Oda´ya kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36