www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ücretsiz ikram sona erdi

Ücretsiz ikram sona erdi

İnegöl Belediyesi tarafından, Devlet Hastanesi acil servis önündeki kantinde yaklaşık 2 ay boyunca vatandaşlara ve hastane çalışanlarına ücretsiz bir şekilde devam eden çay ve su ikramı, kantin ihalesinin gerçekleşmesi ile sona erdi.

İnegöl Devlet Hastanesinde hizmet veren kantinlerin işletmeci firmanın yükümlülüklerini yerine getirmemesi üzerine kapatılmasından dolayı hastaneye gelen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Mart ayı başından beri İnegöl Belediyesi tarafından devam eden ücretsiz çay ve su uygulaması, kantin ihalesinin gerçekleşmesi ile sonlandırıldı.

 

?KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK FARKINDALIKLAR ORTAYA KOYUYORUZ?

Ücretsiz çay ve su ikramı uygulamasının sona ermesi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?İnegöl´ün alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da şehrin tüm kesimlerini ilgilendiren sorunlarına çözüm olmak adına projeler ortaya koyuyoruz. İnsanı merkez alan bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın hizmetkarı olmak adına şehrin dört bir tarafında küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar ortaya koyarak mutlu şehir İnegöl´ü öne çıkarmak için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bildiğiniz üzere Devlet Hastanemizde hukuki sebeplerden dolayı kantinlerin kapalı olması hasebiyle, vatandaşlarımıza yönelik olarak yaklaşık 2 aydır ücretsiz çay ve su ikramımız oldu.?

 

80 BİN ADET ÇAY VE SU İKRAMI

?Sayısal verilere baktığımızda gerçekleştirdiğimiz bu uygulamada yaklaşık 80 bin adet çay ve suyu ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımıza ikram etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın mağduriyeti gideren ve büyük bir memnuniyetle karşılanan bu uygulamamızı, yakın bir zamanda gerçekleştirilen kantin ihalesinin sonuçlanması ile birlikte sona erdirdiğimizi de kamuoyuna buradan duyurmak istiyoruz? şeklinde konuştu.

 

?BU ŞEHİR HEPİMİZİN?

Devlet Hastanesi acil servisi önündeki kantinde gerçekleştirdiğimiz ücretsiz çay ve su ikramımız ilçe halkımız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır diyen Taban, ? Halkımızın mağduriyet yaşamaması için Devlet Hastanesi yöneticileriyle irtibata geçerek ihale süreci tamamlanıp kantinler işler vaziyete gelene kadar Akşamüzeri 16.00´dan gece 24.00´a kadar gerçekleştirdiğimiz bu uygulamanın olumlu geri dönüşleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Özellikle hastaneye gelen vatandaşlarımız, hastane personeli ve hasta refakatçileri bu uygulamadan duydukları memnuniyeti bizlere defaatle belirttiler. Yaptığımız tüm hizmetler halkımızın için. İnegöl hepimizin, hep birlikte bu güzel şehri daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak gerçekleştirdiğimiz bu uygulamada büyük bir özveri ile çalışan belediye personelimize teşekkürlerimi sunar, mübarek Ramazan ayının tüm ilçe halkımıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder, hepinizi sevgi ve saygılarımı sunarım? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00