UEDAŞ NİHAYET BAŞLADI

UEDAŞ NİHAYET BAŞLADI

İnegöl Belediyesi ile UEDAŞ arasında tartışmalara neden olan Ankara Caddesindeki enerji hatlarını yer altına alma çalışmaları başladı. UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Muharrem Alıç, çalışmanın kısa sürede bitirileceğini söyledi.

İnegöl Belediyesi ve UEDAŞ’ın arasına açan Ankara Caddesinde dün UEDAŞ ekipleri çalışmalara başladı. Ankara Caddesinde yapılacak olan asfaltlama çalışmasının gecikmesinin ardından vatandaşların da bu konuya tepki göstermesi üzerine İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, gecikmenin kendilerinden kaynaklanmadığını, UEDAŞ’ın enerji hatlarını yer altına almasını beklediklerini ancak yazışmaların tamamlanmasına rağmen UEDAŞ’ın herhangi bir çalışma yapmadığını açıklamıştı. Yel ayrıca açıklamasında UEDAŞ’ı uyararak, çalışmalarını yapması için 6 Haziran’a kadar süre tanımıştı. Başkan Yardımcısı Turgay Yel’in verdiği sürenin üzerinden 1 ay geçmesinin ardından UEDAŞ yetkilileri o bölgede çalışmalara başladı.

ÇALIŞMA KISA SÜREDE BİTİRİLECEK

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Muharrem Alıç, Ankara Caddesi üzerindeki çalışmaların başladığını söyledi. Yapılan yer tespiti sonrasında Pazartesi günü çalışmalara başladıklarını aktaran Alıç, yapacakları çalışmaları en kısa sürede bitireceklerini söyledi. Yapılacak çalışma ile cadde üzerinde bulunan direklerin tamamen kaldırılacağını ve enerji hatlarının yer altına alınacağını da dile getiren Alıç, Cadde üzerine dekoratif aydınlatma yapacaklarını söyledi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22