www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

UEDAŞ´tan Kulaca´ya Kütüphane

UEDAŞ´tan Kulaca´ya Kütüphane

UEDAŞ, ?Bir Kitap Daha Aydınlık Bir Hayat? isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında 13. Kütüphanesini Kulaca İlkokulunda açıldı.

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) köy okullarındaki çocukların geleceğe umutlu bakmaları amacıyla hayata geçirdiği, ?Bir Kitap Daha Aydınlık Bir Hayat? projesiyle kütüphanesi olmayan köy okullarını kütüphane ile buluşturmaya devam ediyor.

 

Proje kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen Bursa İnegöl´deki Kulaca İlkokuluna yardım eli uzatan UEDAŞ, 2 bin 500 kitaplı kütüphaneyi öğrencilerin hizmetine sundu. UEDAŞ ayrıca, okulun çeşitli tadilat işlemlerini de gerçekleştirerek, öğrencilerin fiziksel koşullarının iyileştirilmesine de katkı sundu.

 

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük, açılışı gerçekleşen kütüphaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. UEDAŞ´ın 2014 yılında başlayan ´Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat´ projesi kapsamında, bugüne kadar 13 köy okulu kütüphaneye kavuşurken, toplamda 30 binin üzerinde kitap çeşitli okullardaki kütüphanelerde öğrencilerle buluştu. 

 

UEDAŞ yetkilileri, Milli Eğitim Bakanlığı´nın öngördüğü yayınlar ile gençlik ve çocuk klasiklerinin yanı sıra çocuk hikâyeleri ve romanlarından oluşan kütüphaneyi öğrencilerin kullanıma sundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00