Uğultu Tiyatro Yeni Yerinde

Uğultu Tiyatro Yeni Yerinde

2010 yılından bu yana Posof Kültür Derneği bünyesinde faaliyette bulunan ve sergiledikleri tiyatro oyunlarıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Uğultu Tiyatro Grubu, geçtiğimiz Cumartesi Günü kendi salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Turgutalp Mahallesi Kula Sokak No:46 adresinde düzenlenen açılışa Posof Kültür Derneği Başkanı Hakan Ergül ile birlikte teşrif eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, Uğultu Tiyatro Grubunun daha önceki oyunlarını seyrettiğini ve çok başarılı bulduğunu kaydetti. Posof Kültür Derneği ve İnegöl Belediyesinin bu zamana kadar ki desteklerini dile getiren Başkan Yel, bundan sonra da İnegöl Belediyesi olarak Uğultu Tiyatro Grubunun kültürel etkinliklerinin arkasında olduklarının altını çizdi. Başkan Yardımcısı Turgay Yel’in konuşmalarının ardından yapılan dualarla salonun açılışı gerçekleştirildi.

Uğultu Tiyatro Grubunun kar amacı gütmediğinin altını çizen tiyatro sorumlusu Uğur Polat Posoflu, “Bu zamana kadar 11 gösteri sergiledik. Bu yıl Ramazan ayında İnegöl dışında Bilecik’in Osmaneli ilçesinde sahne aldık. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik tiyatro ve drama derslerimiz var. 6 yaş ve üzeri çocuklar için tiyatro kurslarımızın kayıtları devam ediyor. Çocuk oyuncularımız derslerimizden geri kalmasın diye salonumuzda bir de etüt bölümü oluşturduk. Yeni sahnemizde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07