www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

UĞURBAYRSM GŪVEN TAZELEDİ

UĞURBAYRSM GŪVEN TAZELEDİ

MHP Inegöl İlçe kongresinde Uğur Bayram gūven tazeledi.

Kongrede konuşan İlçe Baśkanı Uğur Bayram, "Sayın Milletvekilim, Sayın İl Başkan Yardımcılarım  Sayın İnegöl Ülkü Ocakları başkanım Spor Kulüplerimizin ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkanları, Eski ilçe başkanlarımız, 
Eski ocak başkanlarımız
Davamızın kıymetli emekçileri
Değerli büyüklerim 
Camimaızın incileri hanımefendilerimiz
Genç kardeşlerim
Kıymetli İlçe delegelerimiz Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.

2001 yılında İnegöl Ülkü Ocaklarına attığım adımla başlayan milliyetçi ülkücü hayatımı hâlâ büyük bir gururla sürdürmeye çalışıyorum.

Okul teşkilatları, ortaöğretim birimi, ocak yöneticiliği ve İnegöl Ülkü Ocakları Başkanlığının hemen arkasından gelen Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Yöneticiliği, Teşkilat Başkanlığı ve Basın Sözcülüğü gibi görevlerle teşkilatımıza hizmet etmeye ve tecrübe sahibi olmaya çalıştım.

2014 Yerel Seçimlerinde İnegöl Belediye Meclis üyeliği adaylığı ve 2019 Yerel Seçimlerinde İnegöl Belediye Başkan Aday Adaylığı girişimlerinde bulundum.

Spor Kulübü ve Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik, yerel gazetelerde ve ulusal medyada köşe yazarlıkları yaptım.

Bu çerçevede, 22 yıllık fikir, cemiyet, teşkilat ve siyaset birikimimi siz kıymetli delegelerimizin onayıyla Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı olarak devam ettireceğim.

Birbirinden değerli yol arkadaşlarımızla beraber sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz.

54 yıllık şerefli mazisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubu olarak bizler gönül alarak, gönül yaparak, gönülleri kazanarak yola çıkacağız.

Bizler yerel siyasetçileriz. Fakat bizi diğer siyasetçilerden ayıran özelliğimiz var. Bizler ülkücüleriz. Siyasetimiz yerel fakat ideallerimiz geneldir. Kendimiz İnegöl'de fakat Yüreğimiz Mescid i Aksa'dadır. Aklımız Kırımdadır, Balkanlardadır, Doğu Türkistan'dadır.

İnegöl'ün kaldırımlarında yürürken ruhumuz bozkırın yüz yakan rüzgarında, Fergana Vadisinde at üzerindedir.

Biz Hamzabey denince iç çeker, Turgutalp denince gurulanırız. Mezitler deyince aklımıza Batum gelir, Batum deyince Kafkasları hatırlarız.

Esenköy'e gidince Srebrenitsa'dan acı bir ses duyar, Dadaş deyince Ermeni zulmüyle ah ederiz.

Biri Anadolu der biz Milli Mücadele ile gururlanırız, diğeri Samsunluyum derse Mustafa Kemal'i hatırlarız.

Velhasıl bir yanımız İnegöldedir, diğer yanımız tüm Türk ve Müslüman beldelerindedir.

Değerli dava arkadaşlarım, muhterem büyüklerim;

Siyasetin temizine, oyun helaline talibiz.

Devleti Habur seviyesinden alıp Karabağ zaferine taşınmasına vesile olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin vurguladığı şekilde Cumhur ittifakının doğasına ve ruhuna uygun hareket ederek siyasetimizi geliştirecek, Milliyetçi ve ülkücü kadrolarla birlikte ülkemizi Cumhurun aydınlık siyasetiyle aydınlatacağız.

Gönül alarak, gönül yaparak, gönülleri kazanarak, hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklayacak derin bir heyecan, engin bir hoşgörü ile yolumuza devam edeceğiz.

Ekonomiden diplomasiye, sağlıktan spora, enerjiden ekonomiye, güvenlikten terörle mücadeleye, eğitimden sanata, sanayiden ulaştırmaya, kısaca hemen her alanda Türkiye’nin başarısı için mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarılı siyasetine İnegöl'den katkı sunacağız.

Emperyalizme kurşun asker değil, emperyalizmin gövdesine kurşun olmak için mücadele edeceğiz.


Kıymetli hazirun, değerli dava arkadaşlarım;

Bugün itibariyle mücadelemize yeni bir sayfa açıyoruz. Yönetici arkadaşlarımızla beraber omuz omuza mücadele etmeye hazırız. Sizlerin manevi desteğiyle her zorluğun üstesinden geleceğiz.

Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.

Unutmayalım ki, bizim kongrelerimizde kaybeden, başı öne eğilen, mahcup ve mağlup olan hiç kimse yoktur ve olmayacaktır.

Biz büyük bir aileyiz.

Birbirimizin hem yareni hem de yurduyuz.

Arkadaşlık, dostluk ve ülküdaşlık hukukumuz hiçbir ayrım ve dargınlığa geçit vermeyecektir.

Biriz, diriyiz, kardeşiz, hep birlikte Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz.

Bu vesile ile sözlerime son verirken bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah'tan hepinize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19