www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ulaşım seferberliği sürüyor

Ulaşım seferberliği sürüyor

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl-Pazaryeri arasındaki virajlı yolun yapılan çalışmalarla 2 kat genişletildiğini ve yolun şuan için 2 kilometre kısaldığını belirtti.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve beraberlerindeki heyet ile birlikte İnegöl-Pazaryeri arasındaki yolda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

 

GENİŞLEDİ VE KISALDI

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ?2011 seçimlerinde biz İnegöl´ün komşusu Pazaryeri´nede seçim çalışmalarına gelmiştik. Pazaryeri´ndeki hemşerilerimizin birçoğu İnegöl ile ticari ilişkiler içerisinde.Bunun yanı sıra birçok hemşerimizde İnegöl´de yaşıyor. Onların memleketlerinide ziyaret etmiştik. Bilecik Pazaryeri´ne gelmiştik ama bizi esas orada bağlayan İnegöl ile Bilecik-Pazaryeri arasındaki yolu ve bu yolun çalışmalarını görmek için gelmiştik. Tabi yol yapımı zor bir iş, o günden bugüne kadar 33 kilometrelik yolun karayollarımızın da üstün başarı ve gayretiyle birlikte 15 kilometrelik kısmını bitirdik. Şuanda Karayolları ekibimiz bu yolun 3 kilometrelik kısmınıda bu sene bitirecekler. İnegöl´den Pazaryeri´ne giderken artık o virajlı yollar ortadan kalkmış olacak. 12 metre genişliğinde ve asfaltlı bir yolda konforlu bir seyahat etmiş olacaklar. Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun imkânlarıyla coğrafyamızın bulunduğu insanlarımızın yaşadığı her yere hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada Karayolları çalışan ve ekiplerinin de çok büyük emekleri var. Çünkü burası tamamen devlet imkânlarıyla yapıldı. Yani ihale edilerek yapılmadı çalışanlar, makinalar, mühendislik hizmetleri ve bütün projeler Karayolları otoritesinde gerçekleştirildi. Bu yol bittiğinde çok kaliteli bir yola kavuşmuş olacağız.?

 

KENT ORMANI PROJESİ

?Biz Belediye Başkanımızla birliktebu ziyaretten kendimize bir ödev daha çıkarttık. Bu coğrafyayı zaten biliyoruz ama buradaki temiz havayı hepimiz gördük,İnegöl´ümüz için burada seçimden sonra kent ormanı yapabilirmiyiz diye bir düşündük. Kendimize hedefkoyduk.Bundan sonrası Belediye Başkanımıza kaldı.Artık geride kalan siyasi kısmıda halledip buraya düşünülen projeyi yapmak istiyoruz. Yolumuz hayırlı uğurlu olsun. Virajlar ortadan kalktı.Eskiden 6 metre olan yol artık 12 metre genişliğe ulaştı ve konforlu bir hale geldi. Ekiplerimize ve bölge müdürümüze çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71