www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ulaşıma Kar Engeli

Ulaşıma Kar Engeli

İnegöl´de etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi. Bursa-Ankara Karayolu, Ümitalan ve Mezit mevkilerinde etkisini hissettiren kar yağışı kırsal mahallelere ulaşımı da engellerken kapanan yollar Belediye ekiplerince açılmaya çalışıldı.

Cuma akşamından sonra haftasonu da devam eden kar yağışı nedeniyle şehir merkezi ve kırsal mahallelerde ulaşımda aksamalar meydana geldi.. Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mezitler ve Ümitalan mevkilerinde Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri sürekli kar temizliği yaparken, zeminin kar tutmasıyla birlikte başta Tekke, Sülüklügöl, Babaoğul ve Gazelli mahalleleri ile Oylat bölgesi ve yüksek kesimlerde bulunan toplam 20 kırsal mahallede çalışan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ekipleri, ulaşımın etkilenmemesi için yoğun mesai harcadılar.

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Karla mücadele çalışmaları İnegöl merkezde de aynı yoğunlukla sürüyor. Gece saatlerinden itibaren şehir merkezinde trafik akışının etkilenmemesi için cadde ve sokaklar İnegöl Belediyesi ekiplerince temizleniyor. İnegöl merkezde kar yağışı ulaşımda aksamaya sebep olmazken, karla mücadele başarılı bir şekilde devam ediyor.

LASTİKÇİLERDE KUYRUK OLUŞTU

Yağan karın ardından araç sahipleri de sabah saatlerinden itibaren oto lastikçilerinin yolunu tuttu. Lastikçiler, araçlarının lastiklerini değiştirmek için gelenlerle doldu. Bazı lastikçilerde ise, uzun kuyruklar oluştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01