"ÜLKEYİ DE MİLLETİ DE RAHATLATACAĞIZ"

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Füsun Erdoğan, Demokrat Parti'nin siyaset sahnesinde yerini alması, parlamentoya girmesi ülkenin ve milletin geleceğini rahatlatacaktır.”dedi.

 

Demokrat Parti GİK üyesi Füsun Erdoğan, MKK üyesi Salim Kaplan, Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu,  İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş ve Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında İnegöl Muhtarlar Derneği ile Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Demokrat Partililerin son durağı ise Haber Yorum Gazetesi oldu.

Demokrat Partililer, Haberyorum Gazetesi Genel Yayın Müdürü Şerif Gürbaş tarafından ağırlandı.

"TÜRKİYE`NİN HALİ ORTADA"

Seçim çalışmalarına ilişkin bilgi veren Demokrat Parti İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu, Türkiye için çok önemli bir seçim geçireceğiz. Bu seçimlerde doğrunun, dürüstün sesini duyurmak için yola çıktık. Milletvekili adayı arkadaşlarımız başka partilerde ikbal peşinde koşmadan ihtiyaç duyulduğu için partiye geldiler, bir karşılık beklemediler. Bir şeyler olmak için değil bir şeyler yapmak için aramıza katıldılar. Onun için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye'de yasaklar, yolsuzluk ve yoksulluk diye işbaşına gelenlerin Türkiye'yi getirdiği nokta hepimizin malumudur. Bu çok övündükleri yasaklar, yoksulluk ve yolsuzluk bu sefer onlara bumerang gibi geri dönüş yapacak. 8 Haziran'dan sonra onlardan hesap sorulma günleri gelecek. Bunun için arkadaşlarımızla beraber el birliğiyle başarılı olmak için çalışacağız” dedi.

"MERKEZ SAĞI TEKRAR PARLAMENTOYA SOKMAMIZ LAZIM"

7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirten Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Füsun Erdoğan ise, Türkiye'de bir takım kurumlar ve kurallarda taşların yerinden oynadığını görüyoruz. Yasakları kaldıracağım, yoksulluğu yok edeceğim diye iktidara gelen hükümet hem yasakları arttırmış hem de yoksulluğun fazla boyutta çoğalmasına neden olmuştur. Ülkede ağır sanayi adına yapılanların hepsi bir bir satılmış ve Türkiye tamamen inşaat sektöründe AVM, daire ve rezidansların yapıldığı bir şantiyeye dönmüştür. İşsizlik nüfusu çok fazla. Bu üniversite mezunlarına sıçradı. Resmi kayıtların dışında da gizli işsizlik var ama bu işsizliği ortadan kaldıracak ne tarım ne de sanayi alanlarında istihdam alanları oluşturulmuyor. Tarımda Türkiye kendini besleyebilen ender ülkelerden biriyken 90 küsür tarım ürünü ithal eden bir ülke haline geldi. Hepimizin bildiği gibi doğal maden kaynaklarımızı çok özgür bir şekilde çıkartıp Türkiye'nin zenginleşmesine kaynak sağlayamıyoruz. Özellikle dünyada son dönemde mücadeleler ekonomik oldu. Hangi ülkedeki iç savaşa bakarsanız bakın orada yönetimin ve sınırın değişmesi tamamen ekonomiye sahip çıkma, oradaki doğal kaynaklara sahip çıkma şeklinde dünya ülkelerinin Avrupa veya Amerika olarak bir mücadelesi söz konusudur. Son dönem ülke olarak bahar rüzgârı, şu, bu derken çok sıcak bir atmosferde kendimizi bulduk. Türkiye'nin jeopolitik durumu itibarıyla buradan kaçmamız da mümkün değil. Türkiye çok önemli bir ülke. Türk insanı önüne koyduğu zaman çalışan, çabalayan ve üreten insanlardır. Bu alanda sanayicilerimiz yeni istihdam alanları için Afrika kıtalarına kadar dağılmış durumdadır. Esnafın durumu çok kötü, işçinin, memurun durumu kötü. Yoksulluk sınırının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Türkiye nüfusu yüzde 70 sağ ve demokrasinin çimentosu olan, Türkiye'de yapılan tüm sanayi hamlelerinde, yolunda, barajında izi olan Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Anavatan Partisi birleşmesinden sonra tekrar Demokrat Parti'nin siyaset sahnesinde yerini alması, parlamentoya girmesi ülkenin ve milletin geleceğini rahatlatacaktır. Merkez sağ kuvvetlendirilmesi gerekmektedir. Bu nedenle gelmiş geçmiş partimize oy veren veya vermeyen, şuanda nereye vereceğini bilemeyen kararsız seçmenlere de seslenerek merkez sağı yeniden hak ettiği yere getirme mücadelesine çağırıyoruz. Son derece kutsal bir görev yapıyoruz. Milletin ayağına giderek onların şikâyetlerini dinliyor, Türkiye'deki gerçekleri anlatıyoruz. Bu seçimler Türkiye'nin değişim ve dönüşümünün tamamen noktasının konduğu bir seçim olacağı için milletimizin biraz daha vicdan ve hakkını öne alarak, dikkatli olarak sandıkta oy kullanmasını, kendisi ve ülkesinin geleceği için Demokrat Parti'ye destek vererek merkez sağı parlamentoya sokmasını talep ediyoruz. Bu talep doğrultusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00