ÜLKÜ OCAKLARINDAN İDAM ÇAĞRISI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN İDAM ÇAĞRISI

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, son günlerde artan çocuk istismarlarına karşı idamın gelmesini istediklerini belirtti.

İnegöl Ülkü Ocakları tarafından yapılan program, Sani Konukoğlu Camii önünde gerçekleştirildi. Programda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programda açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, "Son günlerde hatta son yıllarda sıkça duymaya başladığımız kadın cinayetleri ve çocuk istismarı üzerine toplumda oluşmaya, oluşturulmaya başlanan korku psikolojisini yıkmak adına, İnegöl Ülkü Ocakları olarak bir adım atmak ve İnegöl´de duyarlı, bilinçli aileler noktasında tüm Türkiye´ye mesaj vermek için burada toplandık. Geçtiğimiz günlerde üzücü bir haber aldık. Bu haber hepimizin malumu olan 5 yasındaki bir kız çocuğuna yapılan iğrenç ve insanlık dışı harekettir. Bu şerefsizliğin cezasız kalmaması ve artik çocuklara, genç kızlarımıza ve bütün kadınlara karsı yapılan her türlü istismarın, bizim nezdimizde karşılığı İdamdır ve idamın geri getirilmesini İnegöl Ülkü Ocakları olarak istiyor ve destekliyoruz. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi ´Cennet anaların ayakları altındadır" hadisinden yola çıkarak, bizler için kutsal ve kıymetli olan kadınlarımıza yapılan ve yapılması noktasında haberini aldığımız her türlü pislik ve rezalete en sert şekilde cevap vereceğimizi ve büyük Türk Devletinin kuvvet birimlerine bu noktada yardim edeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin de dediği gibi idama karsı çıkan ya teröristtir ya da tecavüzcüdür. O sebeple bizde diyoruz ki biran önce idamı meclise getirin ve artik Türk Milletinin aziz tarihine ve kültürüne zarar veren, zarar vermek isteyen her şeyi, herkesi yok edip öz kültürümüze ve artik sokaklarda çocuk cıvıltısını oyun seslerini duyalım, onlarla beraber oyunlarına katılıp, eskiden mahallelerden yükselen çocuk seslerine tekrar kavuşalım. İnegöl Ülkü Ocakları olarak Türk Devletine ve hükümetine bu noktada güveniyor, idam için gerekli her adımı atacaklarını bekliyoruz" dedi.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22