ÜLKÜCÜLER TEMİZLİK İSTİYOR

ÜLKÜCÜLER TEMİZLİK İSTİYOR

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, İnegöl Belediyesi´nin temizlik konusunda yetersiz kaldığını belirterek, yetkilileri göreve davet etti.

 

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, yeni ocak binalarının olduğu bölgede bulunan boş arazi üzerindeki çöplerin temizlenmesi için İnegöl Belediyesi yetkililerine talepte bulunduklarını fakat ilgilenen olmadığını öne sürdü.

 

?ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, ?Yeni Ocak binamızın yan bölümünde bulunan arsa çöp ile dolu vaziyette duruyordu. Biz bu konuyu İnegöl Belediyesi yetkililerine bildirdik fakat ilgilenen olmadı. Belediyenin ilgisiz kalması üzerine Ülkü Ocaklı gençlerimiz temizlik çalışması gerçekleştirerek tüm çöpleri poşetlediler. İnegöl Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi beklenen hizmetlerin yetersiz geldiği bir aşikârdır. Belediye ekipleri çöpleri temizlemezken Ülkü Ocaklı gençlerin temizliğini yaptığı çöplerin de Belediye araçları tarafından alınmaması akıl alır iş değil. Taksi halinde İnegöl´de dolaşan çöp aracı bölgeye gelmesine rağmen çöpleri almadan gitti. Bu akıl alır bir iş değildir. Acaba İnegöl Belediyesi´ni aramayıp Bursa Büyükşehir Belediyesi´nden mi hizmet beklemeliyiz?? dedi.

 

?GELECEK SİZİNLE ŞEKİLLENECEK?

Erim son olarak bölgede temizlik gerçekleştiren Ülkü Ocaklı gençlere teşekkür ederek, ?Gelecek sizinle şekillenecektir? mesajı verdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54