www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ülkücülerden ´Birlik´ Mesajı

Ülkücülerden ´Birlik´ Mesajı

Ülkü ocakları eski İnegöl İlçe Başkanları dün akşam İnegöl Ülkü Ocakları´nda düzenlenen istişare toplantısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Dün akşam Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe binasında düzenlenen istişare toplantısına 1974 ve 2019 yıllar arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ´nda başkanlık ve yöneticilik yapan isimler ile Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Alparslan Demir katıldı.

Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Vardı

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Alparslan Demir, ?Peygamber Efendimiz; ?Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür´ diyerek bir Hadis-i Şerifi´n de Cuma gününün anlam ve önemine değinmiştir. Bizlerde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Teşkilatı olarak manevi anlamda böylesi güzel bir günün, böylesi hayırlı bir günün akşamında, yine Peygamber Efendimiz Hadis-i Şerifi´nde buyurduğu ?Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır´ sözü ile hareketle, geçmişte teşkilatımızda bulunup, ocak başkanlığı ve yöneticilik yaparak, karınca misali bu davaya hizmet eden ülkü erleri ile bir araya gelerek teşkilatımızın geçmişini ve geleceğini konuştuk" dedi.

Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

?Tarihin her sahnesinde birçok sıkıntı ile karşı karşıya gelen teşkilatımız, geçmişte ağabeyimiz Ruhi Kılıç kıran ile başlayarak Fırat Çakıroğlu´na kadar bir çok teşkilat mensubu ağabeyimiz, kardeşimiz şahadet şerbetini içmiştir" diyerek konuşmasını sürdüren Demir, "Öyle ki bünyesinde yaklaşık 5 bin şehit bulunduran ve tarifi imkânsız acılarla yüz yüze gelmiş bir teşkilatız. Tüm bunlara rağmen Allah´a hamd olsun ki tüm zorluklara rağmen teşkilatımız her geçen gün daha da büyüyor ve Türk-İslam davasına hizmet ediyor.Bu noktada bizlerde mevcut ocak yönetimi olarak ?istişare´ sünnetini yerine getirerek, büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanıp, geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Davamızın Geleceği Birliktedir

?Ne diyor Başbuğ Alparslan Türkeş; ?Kendinizi küçük görmeyiniz" diyen Demir, "Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır.´ Geleceğimizin birlikte olduğunun bilincine uygun hareketle, töremize ve inancımıza uygun bir şekilde, hep birlikte davamızı anlatacağız, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.Buradan daha önce teşkilatlarımızda bulunan arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve büyüklerimize seslenmek istiyorum, ?Burada yetişen, buranın çayını içen ve hayatının herhangi bir aşamasına burada bulunup, herhangi bir sebeple uzaklaşan herkesi ocağımıza çay içmeye ve bizlere manevi olarak destek vermeye davet ediyorum. Bu teşkilat hepimizin ve bu teşkilatı ileriye götürecek olanlar da hepimiziz. Malumunuz birde 20 Şubat 2015 tarihinde maalesef terör örgütü PKK´nın üniversitelere yerleştirdiği teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin şehadetinin yıl dönümüydü. Bunları da unutmuyoruz ve gençlerimize bu mücadeleyi en iyi şekilde anlatarak, milli konular başta olmak üzere, kültürel, akademik ve sosyal anlamda çalışmalarımızı sürdürüyor ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Buraya gelerek katılımları ile bizleri onurlandıran geçmiş dönem ocak başkanlarımıza, yöneticilerine ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize böylesi mukaddes bir davayı bizlere emanet eden Başbuğumuz Alparslan Türkeş´e, bu teşkilatı için mücadelene geri adım atmayan ve hayatını davaya adayan tüm büyüklerimize kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyor, sağ olanlara sağlık ve sıhhat diliyorum. Türk Milleti´nin teminatı olan Ülkü Ocakları olarak İnegöl´de inşallah çalışmalarımız sürdürmeye devam edeceğiz" Dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36