ULUDAĞ UĞURLU GELDİ

ULUDAĞ UĞURLU GELDİ

İnegölspor yönetiminin teşekkür ziyaretinde konuşan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kızıl, Bursaspor Türkiye Kupasını aldığında ve 1. Lig şampiyonluğunda, göğsünde Uludağ reklamının olduğunu belirterek, “Bursaspor’a uğur getiren Uludağ

İnegölspor yönetimi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Bordo-Beyazlıların bu sezon göğüs reklamını alan Uludağ İçecek firmasına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Bordo-Beyazlı yönetimi, Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kızıl ile Genel Müdür Mete Öz ağırladı.

ULUDAĞ UĞURLU GELDİ

Ziyarette konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “2. Lige yükseldikten sonra bizlere göğüs reklamı olarak Uludağ firmasının amblemini verdiler. Desteklerini gösterdiler. Türkiye’nin markasını İnegölspor’a verdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimize de teşekkür ediyorum. Türkiye’nin markası İnegölspor’a da uğurlu geldi. Uludağ firmasının reklamını göğsümüzde taşıdığımız günden beri yükselen bir grafiğimiz var. Bu reklamın bize şans verdiğine inanıyoruz” dedi.

BU REKLAM BURSASPOR’A İKİ KUPA KAZANDIRDI

Ziyaretçilerini fabrikalarında ağırlayan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kızıl ise, İnegölspor’la ilgili teklifi seve seve kabul ettiklerini belirterek; “Bizim şöyle bir uğurumuz da var; Bursaspor Türkiye Kupası şampiyonu olduğunda göğsünde Uludağ reklamı vardı. Yine Bursa 1. Lig şampiyonu olduğunda üzerinde Uludağ forması vardı. İnegölspor’da da şuanda Uludağ forması var. İnşallah bu uğuru devam ettirirler ve şampiyon olurlar. İnşallah bir maçını izlemeye de geleceğiz” açıklamalarında bulundu.

ULUDAĞ FİRMASI SPORUN İÇİNDEN GELİYOR

Son olarak konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin de, teşekkür için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydederek; “İnegöl’ümüzün sportif manada yükselen ve gururu olan İnegölspor’umuzun yöneticileri ile birlikte bugün Türkiye’mizin önemli bir içecek markası Uludağ firmasına göğüs reklamı için teşekkür ziyaretinde bulunduk. Bizim İnegölspor olarak şöyle bir hedefimiz vardı, göğsümüze alacağımız reklam milli bir markamız olsun. Dolayısıyla herkesin tanıdığı bir reklam olsun istiyorduk. Bu talebimizi Uludağ İçecek firmasının yetkililerine ilettiğimizde bizi kırmadılar. Reklam vermek isteyen çok firma vardı, ama biz özellikle Uludağ gibi bir markayı tercih ettik. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde maçlar yapacağız. Uludağ gibi bir markanın bizim arkamızda olmasının gücünü hem oyuncularımız, hem ilçemiz, hem yöneticilerimiz hissetsin istedik. Çünkü Uludağ Bursa’nın bir markası olduğu gibi İnegöl’ün bir markası. Tabi bu markanın yöneticileri ve sahipleri de sporun içerisinde gelen insanlar. Bütün Türkiye’nin tanıdığı Levent Kızıl Bey, Bursaspor’da benim de başkanlığımı yapmıştı. Federasyonda Bursa’mızı başarıyla temsil etti. Ailenin bir diğer ferdi Ömer Kızıl Bey Bursaspor’da yöneticilik yaptı. Dayıları Mehmet Erbak Bey Bursaspor’da As Başkanlık yaptı. Yani Bursaspor camiasında Uludağ firmasının çok ayrı bir yeri var. Dolayısıyla futbolu çok seven, benimsemiş bir aile” diye konuştu.

ULUDAĞ FORMASIYLA ŞAMPİYONLUK TURU

Bursaspor’a Uludağ reklamının getirdiği uğurdan da söz eden Şahin, “Tabi uğur siz çalışırsanız olur. Uludağ gibi bir markanın bizim göğsümüzde olması, böyle güçlü bir firmanın bu takımın arkasında olduğunu gösteriyor. İnşallah şampiyonluk turunu da Uludağ formasıyla birlikte atarız” dedi.

Ziyaret sonunda Ömer Kızıl, Mete Öz ve Hüseyin Şahin’e İnegölspor forması takdim edilirken, ayrıca Ömer Kızıl’a bir de plaket verildi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24