UMRE SEZONU AÇILDI

UMRE SEZONU AÇILDI

Çiçek Turizm İnegöl Şube Müdürü Ozan Erdursun 2015 ve 2016 umre sezonunun açıldığını, umre fiyatlarının ve kayıtlarının da başladığını söyledi.

 

Bu yıl umre ücretlerinin dolar üzerinden belirlendiğini söyleyen Erdursun her yıl olduğu gibi bu yılda yine ekonomik umre fiyatları ile kutsal beldelere gitmeyen görmeyen kalmasın sloganıyla programlar hazırladığını ifade etti.

15- 20- ve 28 günlük umre programlarıyla ve çok değerli din görevlileri eşliğin de İnegöl halkının hizmetinde olduğunu belirten Erdursun,  Allah nasip ederse Aralık ayın da İnegöl de ilk kafile ile yolculuklarının başlayacağını belirtti.

Bizler ÇİÇEK TURİZM ailesi olarak Allah´ın misafirleri olan umrecilerimize İnegöl den kutsal beldelere gidişlerinde, orada ki görevlerinde ve sağ salim inşallah memleketlerine dönmelerinde elimizden gelen bütün imkânlar la halkımızın hizmetindeyiz dedi.

ACENTELER DENETLENSİN

Umreye götüren firmalarla Umreye gidecek vatandaşlar arasında sözleşme ya da şartname imzalandığını da belirten Ozan Erdursun, ?Suudi Arabistan´a varmadan Medine ve Mekke´de konaklanacak otellerin isimlerinin ve fiyatlarının belirtilmesi gerekiyor. Sözleşme istendiğinde o sözleşme sunulmadığı takdirde, o acenteye cezai işlem uygulanıyor.

Umreye gitmek isteyenler, her Umreye götürüyorum, diyenlere inanmasınlar. Gideceği Umre firmasının Diyanet İşleri Başkanlığı´ndan Hac ve Umre yapabilir belgesi almış mı almamış mı, buna bakmaları gerekir.

UMREYE GİTTİĞİNİZDE PİŞMAN OLMAYIN

 Erdursun, Umreye ibadet yapmaya giden vatandaşın oraya gittiğine pişman olmaması gerektiğini de vurgulayarak, ?Çünkü kutsal bölgeye gidiyor, ibadet yaparken kalbi rahat bir şekilde Allah´la baş başa olması, kalbinin rahat olması, dünya işlerini tamamen unutması lazım. Onun için kafası rahat bir şekilde umre yapayım, ibadet yapayım diyorsa, İnegöl´deki firmaların normal bir fiyatları var ve bu fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynıdır. Umre´ye gidecek olanların firmaları araştırıp, Umre hizmeti verebilir belgesinin olup olmadığına bakması lazım? şeklinde konuştu.

UMREYE İLGİ BÜYÜK

Firma olarak, Yer yıl İnegöl´den yüzlerce kişiyi Umreye götürdüklerini de bildiren Erdursun, her ay Umre organizasyonları olduğunu ve vatandaşlardan da Umreye yoğun bir talep geldiğini kaydetti.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22