UMUT DURMUŞ BELEDİYESPOR´DA

UMUT DURMUŞ BELEDİYESPOR´DA

İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı, İstanbulspor´dan pivot mevki oyuncusu Umut Durmuş ile sezon sonuna kadar anlaştı.

 

 

Oyak Renault altyapısından yetişen 36 yaşındaki Umut Durmuş, daha önce Galatasaray, Mersin Büyükşehir Belediye, Kepez Belediye,  Uşak Belediye, Bornove Belediye, Royal Halı Gaziantep gibi birçok takımda forma giydi. 4 yıl Basketbol Süper Ligi´nde forma giyen Durmuş, 15 yılda 2.Lig´de forma şansı buldu.

 

HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

İnegöl Belediyespor´a şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten Umut Durmuş, ?İnegöl Belediyespor´u yakından takip ediyorum. Zaten basketbol hayatına da Bursa´da başladım. İnegöl´e şampiyonluk yaşamak için geldim. İnşallah sezon sonu bunu başaracağız. Bana güvenerek transfer ettikleri için İnegöl Belediyespor yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnegöl halkını da maçlara bizleri desteklemeye davet ediyorum? dedi.

 

CİDDİ DESTEK SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ

İnegöl Belediyespor Basketbol Sorumlusu Ümit Süha Yiğit ise, ?Pivot pozisyonuna Basketbol 2. Lig ekiplerinden İstanbulspor´dan Umut Durmuş´u transfer ettik. Umut Durmuş, 1.ve 2.Lig´de çok tecrübeye sahip olan, bize de hem basketbol bilgisi hem kişiliği, karakteri ile çok ciddi destek sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Zaten 5 numara pozisyonunda küçük bir sıkıntımız vardı. Umut Durmuş´la bu problemimiz halletmiş olacağız. Ayrıca bu transferle beraber diğer pozisyonlarda da rotasyonumuz biraz daha güçlenmiş olacak. Mevcut oyuncuları yer değiştirerek kullanabileceğimiz için rotasyonumuza da ciddi bir rahatlık getirecek. Sezon başından beri söylediğimiz hedefimizi tekrarlarsak eğer üst lige çıkmak anlamında Umut Durmuş bizim için önemli bir oyuncuydu. Bu oyuncuyu transfer ederek hedefimize bir adım daha yaklaştığımıza inanıyorum. Takımımıza, camiamıza hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07