www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Üniversite Öğrencileri Müzeyi Gezdi

Üniversite Öğrencileri Müzeyi Gezdi

Teknik gezi için İnegöl Devlet Hastanesi´ni ziyaret eden Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlileri, İnegöl Kent Müzesi ile Mobilya Müzesi´ni de ziyaret etti.

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi bölümü öğrencileri, beraberindeki Doç. Dr. Yasemin Akbulut, Araştırma Görevlileri Gamze Kutlu ve Fatih Durur ile birlikte teknik gezi kapsamında İnegöl Devlet Hastanesi´ne geldi. 21 Kasım Salı günü gerçekleşen gezide; İnegöl Devlet Hastanesi´ndeki uygulamaları yerinde görüp incelemek ve sağlık politikalarının Devlet Hastanelerinde uygulanmasını değerlendirmek üzere incelemeler yapan öğretim görevlileri ve öğrenciler, bu geziyle birlikte İnegöl´ü de tanıma fırsatı buldu.

KENT MÜZESİ VE MOBİLYA MÜZESİ İLE İNEGÖL´Ü TANIDILAR

Devlet Hastanesindeki inceleme sonrası Ankara Üniversitesi öğrencileri, İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen nezaretinde İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Müzesini de ziyaret etti. Burada Kent Müzesi Koordinatörü ve İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Bayram ile müze sorumlularının karşıladığı öğrenciler, İnegöl hakkında önemli bilgiler edinme fırsatı buldu.

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi öğrencileri, müzede İnegöl´ün tarihinden bugüne, gelinen noktayı yakından görme fırsatı yakaladı. Mobilya Müzesinde şehrimizin en önemli markalarından biri olan İnegöl Mobilyasının gelişim süreci ve tarihini de tanıyan öğrenciler, müzeye hayran kaldı.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19