www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÜNİVERSİTE VE TATİL GEZİSİ

ÜNİVERSİTE VE TATİL GEZİSİ

Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Gezi ve İnceleme Kulübü tarafından 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversite inceleme ve tatil programı tertip edildi.

Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cavit Yakşi öncülüğünde okulun Gezi ve İnceleme Kulübü tarafından hazırlanan programda 60´ı geçik 11 ve 12. sınıf öğrencileri üniversite inceleme ve tatil gezisine çıktılar.

HEM ÜNİVERSİTELERİ TANIYORLAR HEM DE TARİHİ MEKÂNLARI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi, ?Önümüzdeki sene son sınıfa gidecek olan 11. sınıf öğrenciler ile mevcut 12. sınıf öğrencilerimizin üniversite tercihlerini daha rahat yapabilmeleri için bir geziye çıktık. Öğrencilerimiz Büyükşehirlerimizin dışındaki üniversiteleri de görmek istiyorlar. Bu gezimizde üniversiteleri incelemeleri hem de öğrencilerin yılsonlarını değerlendirmek açısından ortaklaşa bir tatil-gezi planlaması yaptık. Gezi ve İnceleme Kulübümüz böyle bir program hazırladı. Gezimize yaklaşık 60 öğrenci ve görevli öğretmenler katılım gösterdiler. Hem ülkemizin değişik yerlerini görmüş ve tanımış oluyorlar hem de üniversitelerle ilgili bilgi edinmiş oluyorlar. Öğrencilerimiz özellikle Kuşadası ve Bodrum bölgelerini istiyorlar. 2 üniversite incelememizden bir tanesi Muğla´da Sıtkı Koçman Üniversitesi biri de Ege Üniversitesi oldu.Bu esnada ülkemizin tarihi yörelerini de ziyaret ediyoruz. Efes Antik kentini, Meryem Ana, Bodrum Kalesi gibi mekânları gezerek ülkemizin zenginliklerini öğrencilerimize gösterdik? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00