ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK PROJE

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK PROJE

Uludağ Üniversitesi İMYO Pazarlama Programı öğrencileri, Halkla İlişkiler dersi kapsamında hayata geçirdikleri ‘Pazarlamadan Dağıtım' projesiyle Kemalpaşa Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi 20 aileye yardım kolisi teslim etti. Uludağ Üniversitesi İnegöl Mesl

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu (İMYO) Pazarlama Programı öğrencileri, ‘Pazarlamadan Dağıtım’ projesini hayata geçirdi. Öğrencilerin Halkla İlişkiler dersi kapsamında uyguladıkları proje kapsamında 20 aileye yardım kolisi telim edildi. İMYO’nun Pazarlama Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Özlem Şakar ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in de katıldığı teslim töreninde 20 yardım kolisi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Kemalpaşa Mahallesi muhtarı Cevat Kaya’ya verildi.

 

Kolilerin tesliminin ardından konuşan Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı 1.Sınıf öğrencisi Oğuz Erbayar, “Biz Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencileriyiz. Görmekte olduğumuz Halkla İlişkiler dersinin uygulaması kapsamında halkla ilişkiler projeleri gerçekleştirmekteyiz. Projemizin adı ‘Pazarlamadan Dağıtım’ İnegöl ilçesinin en kalabalık mahallelerinden biri olan Kemalpaşa mahallesinde yardıma ihtiyacı olan aileleri tespit etmek için Kemalpaşa mahallesi muhtarı Cevat Kaya ve İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin hanıma gittik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştık ve bunun sonucunda faaliyetlerimize başladık” dedi.

 

“İlk adımımız çevremizde bu konu ile ilgili bize yardımcı olacak sponsorlara ulaşmak oldu” diyen Erbayar, “Elimize gelen gıda malzemelerini hazırlayıp koliledik. Sponsorlar aracılığı ile oluşturduğumuz toplam 20 adet koliyi Kemalpaşa muhtarlığına teslim ettik. Yardım kolilerimizin doğru adreslere muhtarımız aracılığıyla ulaştırılacağından eminiz. Böyle bir projeyi gerçekleştirdiğimiz için gururlu ve mutluyuz. Başta muhtarımız Cevat Kaya olmak üzere maddi ve manevi desteği olan kişilere teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Cevat Kaya ise “Bundan birkaç gün önce üniversite talebeleri bize geldiler. Mahalledeki fakir ailelere yardım edeceklerini söylediler. Sponsor firmalardan temin ettikleri kolileri bize teslim ettiler. Biz de ihtiyaç sahibi ailelere bu kolileri ulaştıracağız. Bunu yapan genç kardeşlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Allah onların sayısını arttırsın” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68