ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN SÜT PROJESİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN SÜT PROJESİ

İMYO’lu öğrenciler, 21 Mayıs dünya süt Günü nedeniyle hazırladıkları programda, “Pepe, Caillou, Ben10, Barbie, Wınx, Pamuk Prenses’ gibi çizgi film kahramanlarının sinevizyonu ile anasınıfı öğrencilerine sütün faydalarını anlattılar.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencileri teorik olarak hazırladıkları projeleri, düzenledikleri etkinliklerle pratiğe dönüştürüyor.

İMYO’lu öğrenciler, 21 Mayıs dünya süt Günü nedeniyle hazırladıkları programda, anasınıfı öğrencilerine “Pepe, Caillou, Ben10, Barbie, Wınx, Pamuk Prenses’ gibi çizgi film kahramanları sinevizyonu ile sütün faydalarını anlatırken, süt içmeye teşvik ettiler.

Pazarlama Programı öğrencileri önceki gün saat Fikriye Koşarer Anaokulu`na giderek minik öğrencilere süt dersi verdi. Minik öğrenciler, pazarlama programı öğrencilerinin hazırladığı çizgi film kahramanlarının, süt içmeye teşvik ettiği bölümleri izlediler. Gösterinin ardından ise öğrenciler dağıtılan sütleri iştahla içti. Proje sorumlusu Pazarlama Programı öğrencisi Selahattin Sami Köknar, “Bizler, Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencisiyiz ve bugün burada halkla ilişkiler dersi uygulaması için bir proje gerçekleştiriyoruz. Projemizin amacı; biz üniversite öğrencilerine destek olan İnegöl halkı ile bütünleşmek ve bizlerin de onlar ile paylaşım içinde olduğumuzu göstermektir. Bugün buradaki projemiz gururla söyleyebiliriz.  6. projemizin konusu `Sağlıklı Nesiller` kapsamında 21 Mart Dünya Süt Günü ile projemizi birleştirdik ve sütün hayatımızdaki önemini ve gerekliliğini vurgulayan görsel bilgilendirmenin yanında tüm katılımcılara süt dağıtarak, hep birlikte süt içeceğiz. Yaş grubumuzun küçük olması nedeniyle mesajlarımızı bu yaş grubunun kahramanları ile vermenin daha etkili olacağını düşündük. Pepe, Caillou, Ben10,Barbie, Wınx, Pamuk Prenses gibi karakterler ile sunumumuzu oluşturduk. Bizlere destek veren Fikriye Koşarer Anaokulumuza ve bizi her projemizde yalnız bırakmayan medyamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22