www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÜNİVERSİTE YOLUNDA ÜZÜCÜ KAZA

ÜNİVERSİTE YOLUNDA ÜZÜCÜ KAZA

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde okuyan İnegöllü 2 gençten birisi hayatını kaybetti, birisi de ağır yaralandı.

 

Bilecik'te önceki gün meydana gelen trafik kazasında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde okuyan İnegöllü gençlerden birisi hayatını kaybetti, birisi ağır yaralandı. Akhisar Mahallesi'nde ikamet eden üniversiteli gencin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Edinilen bilgilere göre, İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi'nde ikamet eden ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümü İkinci Öğretim 1. sınıf öğrencisi olan 25 yaşındaki Semih Alımlı ile 19 yaşındaki Erol Güleryüz, Analog Elektrik dersinin ardından, özel otomobil ile İnegöl'e gelmek için yola çıktılar. Semih Alımlı idaresindeki 16 DD 155 plakalı özel otomobil, Bilecik-Yenişehir Karayolu 3. kilometresinde Mesut U. idaresindeki 34 VG 6131 plakalı otomobille çarpıştı. Semih Alımlı idaresindeki otomobil çarpışmanın şiddetiyle savrularak şarampole uçtu. Ters dönen otomobilde sıkışan Semih Alımlı ve Erol Güleryüz, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama Kurtarma, NAK Arama Kurtarma ve itfaiye ekipleri tarafından büyük uğraşlar sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Erol Güleryüz hayati tehlikesi nedeniyle Eskişehir Özel Sakarya Hastanesine sevk edildi. Güleryüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan sürücü Semih Alımlı ise Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

REKTÖR SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Rektör Prof. Dr. Azmi Özcan, kazanın ardından hastaneye gelerek öğrencilerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, otomobillerin kaldırılmasıyla tekrar açıldı.

 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümü İkinci Öğretim 1. sınıf öğrencisi Erol Güleryüz'ün cenazesi Eskişehir'den İnegöl'e getirildi. Üniversiteli gencin cenazesi önce helallik alınması için ikamet ettiği Akhisar Mahallesi Malazgirt Caddesi'ndeki evine getirildi. Ardından Akhisar Mahallesi Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

SON DERSİNDE ÖLÜMDEN ÖNCE YAPILACAKLARI İŞLEDİ

Cenazeye, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim görevlileri, öğrenci arkadaşları ile oldukça kalabalık cemaat katılırken, gence son dersi veren Analogf Elektrik dersi öğretim görevlisi Figen Yamık, Erol çok beyefendi birisiydi. Bizi gördüğünde önünü ilikler, hal hatır sorardı. O gün derste ‘Ölmeden önce yapılacak 100 şey' konusunu işledik. Mesleki hayatımda ölen üçüncü öğrenci oldu ama en çok etkileyen bu oldu” diyerek duygularını dile getirdi.

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02