www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ünlü Oyuncu Özel Öğrencilerle Buluştu

Ünlü Oyuncu Özel Öğrencilerle Buluştu

Adanalı dizisinde oynadığı Matador İsmail karakteri ile tanınan, birçok dizi ve sinema filminde görev alan Ayhan Eroğlu, BUSMEK İnegöl Zihinsel Engelliler Kursu´nda eğitim gören özel öğrencilerin isteklerini kırmayarak ziyarette bulundu.

İstanbullu sinema oyuncusu Ayhan Eroğlu, BUSMEK İnegöl Zihinsel Engelliler Kursu´nda eğitim gören özel öğrencilerin davetleri üzerine dün İnegöl´e geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen ziyarette öğrencilerle bir araya gelen ünlü oyuncu, özel çocuklara ikramlarda bulunarak onlarla oyunlar oynadı.

ONLARIN DUALARI YETER

Ziyaret ile ilgili konuşan ünlü oyuncu Ayhan Eroğlu, ?Onların mutlu olması beni mutlu ediyor. Dün akşam bana telefon edip çağrıda bulundular. Geleceğimi söyledim ama inanmadılar. Son dakikaya kadar geleceğime inanmıyorlardı. Tabi ki gelirim, dünyanın öbür ucu bile olsa gelirim. Onlar mutlu olsun yeter. Onların bir duası bile bizim için yeter. Hepsi için geldim. Sabah bismillah diyerek evden çıktık geldik. Onlar istesin, başka işlerim olsa da gelirim? dedi.

Eroğlu, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektikten sonra salon bahçesinde çocuklarla oyunlar oynadı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19