www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Unutmadık Unutturmayacağız

Unutmadık Unutturmayacağız

Belediye Başkanı Alper Taban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Taban, yayımladığı mesajında, ?Bağımsızlığımıza, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve demokrasimize fütursuzca saldıran hainlere karşı Çanakkale ruhunun yeniden yaşandığı 15 Temmuz Gecesini unutmadık, unutturmayacağız? ifadelerine yer verdi.

 

?SİPER ET GÖVDENİ, DURSUN BU HAYASIZCA AKIN´

Taban mesajında şunlara yer verdi; ?15 Temmuz akşamı darbe ve işgal girişiminde bulunan teröristler, karşılarında Yüce Türk milletini buldu. Cuntacıların silah sıktığı vatan evlatları, darbecilerin ele geçirmek istedikleri kritik yerlerde yaptıkları savunma ile tarihi değiştiren bir destan yazdı. Milli şairimiz M.Akif Ersoy´un İstiklal Marşında, ?Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın´ dediği gibi, milletimiz göğsünü siper etti ve bu hayasızca akını püskürttü. Milletimizin her bir ferdi istiklalinin ve istikbalinin yegane teminatı olan iman gücünü ortaya koydu? dedi.

 

?MANEVİYATIN MADDEYİ YENDİĞİ O UNUTULMAZ GECE?

Türk Milleti bizleri kendi silahımızla vuran, değerlerimizi alt üst etmek isteyen, kökü Pensilvanya´ya kadar uzanan hain bir örgüt ile sınandığını belirten Taban, ?Bu beyinleri satılmış hainler, 15 Temmuz gecesi topyekûn saldırıya geçti. Bu akla mantığa sığmayanlar karşısında yıkılmayan, yılmayan, başı her zaman dik olan bu aziz millet kendisine yapılan bu son kumpası da bertaraf etmeyi bildi. Maneviyatın Maddeyi yendiği o unutulmaz geceyi tarihe altın harflerle yazdıran aziz Türk Milleti dünyaya bir ülkenin nasıl cansiperane savunulacağını en iyi şekilde gösterdi. Her bir vatandaşımız kurşunlara karşı yürüyerek, tankların altına yatarak Anadolu insanımızın asilliğini bir kez daha ölümsüz hale getirdi? şeklinde konuştu.

 

ETKİNLİKLERE DAVET

Bir asra bedel bir gece olan ve ?Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir? sözünü haykırırcasına destansı bir kahramanlık örneği sergilenen o unutulmaz gecenin 15 Temmuz´un ikinci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi İnegöl´ümüzde de farklı programlar ile anma etkinlikleri düzenleyeceğiz diyen Taban, ?15 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğimiz tüm etkinliklere ilçe halkının katılımını bekliyoruz? dedi.

 

?CESARETİNİ İMANINDAN, GÜCÜNÜ HAK´TAN ALAN BİR MİLLETİN DESTANI?

Bağımsızlığımıza, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve demokrasimize fütursuzca saldıran hainlere karşı Çanakkale ruhunun yeniden yaşandığı 15 Temmuz Gecesini unutmadık, unutturmayacağız diyen Taban, ?Vatanına, bayrağına, hürriyetine ve demokrasiye sahip çıkma adına hakka yürüyen 250 vatan evladına Allahtan rahmet, geride kalan ailelerine sabrı cemil dilerken, gazilik şerefine nail olan 2703 yürekli insanın önünde de saygıyla eğiliyor, cesaretini imanından, gücünü hak´tan alan bir milletin destanı olan 15 Temmuz´u, yüreklerimizden hiçbir zaman çıkarmayacağımızı tüm iç ve dış mihraklara buradan bir kez daha haykırıyoruz, Son olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun diyerek hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlıyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00