URGUN; SİYONİSTLER, KORKMAYA DEVAM ETSİN

URGUN; SİYONİSTLER, KORKMAYA DEVAM ETSİN

Saadet Partisi İlçe Teşkilatının divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Bahri Urgun, hayatı boyunca Siyonizm ve işbirlikçileri ile mücadele eden Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının ardından da siyonistlerle mücadele edecek büyük bir teşkilat

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Şubat ayı çalışmalarının değerlendirildiği İlçe Divan Toplantısı, geçtiğimiz Cuma akşamı parti lokalinde gerçekleştirildi.

Erbakan, Vefatıyla Bir Dünya Lideri Olduğunu Gösterdi

Urgun, divan toplantısında yaptığı konuşmasında hayatını kaybeden Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dan söz ederek, “1969 yılında bir çiçekle bahar olmaz diyenlere inat, ‘Her bahar bir çiçekle başlar’ diyerek Milli Görüş hareketini başlatan liderimiz ve genel başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız, her fani gibi ömrünü tamamladı ve ebedi aleme hicret etti. Allah ondan razı olsun, onun şefaatine nail olmayı bizlere nasip etsin inşallah. Hocamız hayatı boyunca ülkemiz insanlarına ve dünya Müslümanlarına, ayağa kalkabileceklerini, kendi kendilerini idare edebileceklerini, hayatın her alanında güçlü bir şekilde var olabileceklerini gösterdi. Ayrıca İslam alemine İslam’ın sadece abdest, namaz, zekat ve hac’dan ibadet olmadığını, iyinin, güzelin, doğrunun ve adil olanın hakim olması için cihad ibadetinin de vazgeçilmez görevler arasında olduğunu hatırlattı ve öğretti. Vefatıyla da bir dünya lideri olduğunu gösterdi. Çünkü dünyanın birçok bölgesinden insanlar onun cenazesine geldi, cenazesine milyonlar katıldı. Dünyada Kâbe-i Muazzama ile birlikte 60 ülkede gıyabında cenaze namazı kılındı. Tüm bunlar, onun siyasetin de ötesinde bir lider olduğunu gösterdi” dedi.

İlk Seçimlerde Milli Görüş İktidar Olacak

Seçimler hakkında da konuşan Urgun, “Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında Anayasa değişikliği gelmektedir. Bunu yapabilmek; bilgi, birikim, cesaret işidir. Bilgi ve birikimiyle Anayol hükümetini yıkan, birçok Anayasa maddesinin iptal edilmesini sağlayan yeni Genel Başkanımız Anayasa Profesörü Sayın Mustafa Kalamak bey ile bu sorunları ancak biz çözeriz. Hocamızın çok önemli bir özelliği vardı, ‘İnanmak’. Ve hocamız genel başkan olduğunda ‘İktidar olacağız ve nasıl olacağız göreceksiniz’ dedi. Bizler de inanıyoruz ki, Milli Görüş hareketi ilk seçimlerde iktidar olacaktır. Bunun için Genel Başkanımız Anayasa hukuku profesörü Mustafa Kalamak beyin önderliğinde tüm gücümüzle çalışacağız.”diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07