www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Üst Lige Çıkacağımızı Düşünüyorum?

?Üst Lige Çıkacağımızı Düşünüyorum?

6´lı finallerde kendileri için olabilecek en zorlu rakiplerden birisi ile karşı karşıya olduklarını belirten İnegöl Belediyespor Basket Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, ?Finallerde çok sıkıntı yaşamadan üst lige çıkacağımızı düşünüyorum? dedi.

İnegöl Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off eleme turu ilk maçında 90-77 mağlup ettikleri Karesi Basket maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

EN ZOR RAKİPLERDEN BİRİ

Yiğit, ?6´lı finaller öncesi çapraz eşleşmelerdeki son rakibimiz Karesi Basket takımı. Daha önce ilk grupta da Karesi takımı ile oynamıştık.  2 maçımızı da kazanmıştık. Karesi iyi bir takım. Hem kulübün genel yapısı, oyuncu kalitesi, bu ligin üzerinde kaliteli, keyifli bir takım. Bu elemede hangi takım kaybederse, o takıma yazık olacak. Biz bugün çok güzel bir oyunla evimizde galip geldik. Maçın içinde özellikle hem dirençli hem performanslı, skorlu, biri bir oyun vardı. Bunu da bütün maça yaydık. Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Tüm teknik heyeti ve oyuncuları gönülden kutluyorum. 6´lı finallere gidebilme anlamında çok büyük bir adım attık. Deplasmandaki maçta da aynı performansı, aynı direnci sahaya yansıtabilirsek 2-0´la bu seriyi geçebiliriz diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi Karesi de güzel bir takım. Yatırım yapmış bir takım. Açıkçası onlara yazık olacak. Bundan sonra 6´lı finaller ve Allah nasip ederse 2. Lig var. Aslında 6´lı finallerde de bizim için olabilecek en zorlu rakiplerden birisini bu aşamada elemiş oluyoruz. Dolayısıyla finallerde çok sıkıntı yaşamadan üst lige çıkacağımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Bugün bizim için çok güven dolu ve rahatlatıcı bir maç oldu. Tahmin ediyorum bu motivasyonla 2-0´la bu turu geçeriz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00