www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Üst Sıraları Hedefliyoruz

Üst Sıraları Hedefliyoruz

1. Amatör Küme 1. Grup´ta mücadele eden Akhisarspor´da şampiyon kadroyu koruduklarını belirten Teknik Sorumlu Mustafa Dinçer, yeni sezonda üst sıraları hedeflediklerini ifade etti.

1. Amatör Küme 1. Grup´ta mücadele edecek olan Akhisarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYON KADRO KORUNDU

Yeni çıktıkları 1. Amatör Küme´de kalıcı olmayı amaçladıklarını belirten Dinçer, ?Geçen yıl şampiyon olan kadromuzu büyük ölçüde koruduk. Geçen yılki kadromuzdan Fatih Özbek´i Kafkasspor´a, Hakan Üçevliler´i Kurtuluşspor´a verdik. Bu yıl kadromuza Karadeniz Güvenspor´dan Yavuz Özdemir´i ve kaleci Ömer Arslan´ı, Şekerspor´dan Özkan Özışık´ı, Cerrahspor´dan Serkan Alsan´ı, Kafkasspor´dan İbrahim Altan ve İlker Şen´i, İsaörenspor´dan Onur Ungan´ı dâhil ettik. Kadro istikrarını korumaya çalıştık. 15 Ağustos´tan beri yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Artık ligin başlamasını bekliyoruz? dedi.

CENTİLMENCE BİR SEZON DİLİYORUZ

Pazar günü saat 16.00´da Kurtuluşspor sahasında Gürsu Yenidoğanspor ile karşılaşacaklarını belirten Dinçer, ?Grubumuzu değerlendirecek olursak rakipleri çok iyi tanıdığımızı söyleyemem. Gençlergücü ile beraber birinci gruptayız. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu hafta başlayacak olan 1. Amatör Küme ve Süper Amatör Küme´de mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım sporun ruhuna uygun centilmence bir sezon olur? ifadelerini kullandı.

ALTYAPI LİGLERİNDE BOY GÖSTERECEĞİZ

Dinçer son olarak bu sene altyapıya çok önem verdiklerini ve altyapı takımları ile liglere katılacaklarını ifade ederek, ?Yaz aylarında Akhisarspor bünyesinde gerçekleştirdiğimiz Yaz Futbol Okulundan seçtiğimiz sporculardan altyapı müsabaka grupları oluşturduk. Bu sezon kulübümüzü U-11, U-12 ve U-13 liglerinde de temsil edeceğiz? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80