www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Usta Öğretici Başvuruları Başlıyor

Usta Öğretici Başvuruları Başlıyor

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, 3-14 Eylül 2018 tarihleri arasında ücretli usta öğretici başvurularının alınmaya başlanacağını duyurdu.

Müracaatların Halk Eğitim Merkezi binasına yapılacağını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, ?Bilindiği gibi İnegöl bir ilçe statüsünde olmasına rağmen Türkiye´deki birçok ilden büyük konumda. Ve buna paralel olarak da hizmet vereceğimiz alanlar çok farklı ve çeşitli. 3-14 Eylül 2018 tarihleri arasında ücretli usta öğretici başvurularını alacağız. Tabi burada küçük bir nüans farklılığı var. Başvuru yapanları Nisan ayında çıkan Hayat Boyu Öğrenme yönetmeliğinde ki Ek-2´ye göre bir puanlamaya tabi tutacağız. Bu Ek-2´de belirtilen belgelerin aslını veya fotokopilerini usta öğreticilerimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ibraz etmek zorundalar. Yeni çıkan yönetmelikte Ek-2´de usta öğretici değerlendirme formu var. Bu form üzerinde ki çeşitli alanlarda başvurular değerlendirilecek. Yapılacak puan sıralamasına göre de usta öğretici görevlendirmelerini gerçekleştireceğiz.dedi.

HER ŞEY İNEGÖL İÇİN

Göreve yeni başladığını belirten Göktürk, ?Tabi bizim amacımız bizden önce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yapmış olan saygı değer kurum müdürlerimizin bıraktıkları noktadan daha ileriye taşımak olacak. Tabi İnegöl potansiyeli yüksek olan bir ilçe. Yaklaşık 300 bin nüfusa sahip koskoca bir şehir. Burada yaşayan insanlarımızın yaygın eğitim olarak, hayat boyu öğrenme kapsamında arzu ettikleri her kurs alanında imkânlarımız ölçüsünde bu kursları açarak o insanlarımızın istekleri doğrultusunda o insanlarımızı yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. O insanları bir meslek edindirme veya hobi anlamında desteklemeye gayret edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini İnegöl´ümüz için yapmanın gayreti içinde olacağız? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00