www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

UTANÇ VERİCİ

UTANÇ VERİCİ

Yoğun kar yağışından dolayı yıkılan merkez pazaryerindeki tuvaletlerin durumu içler acısı. Vatandaşlar ihtiyacını gidermede büyük sorunlar yaşıyor. Zira pisuarların arasını ayıran mermerler kırık. Vatandaşlar neredeyse birbirinin mahrem yerini görecek...

2013 yılının Aralık ayında yoğun kar yağışı nedeniyle çöken pazaryerinin yapımı sürerken, 2 yıldır aynı bölgede ekmeğini kazanan pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlar rezalet ötesi tuvaletlerde ihtiyacını gidermek zorunda kalıyor.

Bir pazarcı esnafının çağrısı üzerine gidip görüntülediğimiz tuvalette, pisuarların arasını ayıran mermerler kırılmış durumda. Vatandaşlar birbirlerinin mahrem yerlerini bakmamak için adeta birbirlerine sırtını döner vaziyette ihtiyaç gidermekte

Yüzlerce esnafın sergi kurduğu, binlerce İnegöllünün alışveriş için tercik ettiği İnegöl´ün en büyük pazaryeri MER-PA´da altı kişinin ihtiyacını giderebileceği küçük bir tuvaletin olması tartışılması gerekirken, tuvaletteki sorunun 1 yıldır yetkililerce görülüp tamir edilmemesi hayret uyandırıyor.

pazarcının sergisini bir karış ileriye çekmesini fark eden zabıta ekiplerinin 1 yıldır pisuarların arasındaki mermerin kırık olduğunu görmemesi mümkün değil.

Pazarcı esnafı belediye yetkililerinin büyükşehir yasasından sonra hiç bir sorunla yakından ilgilenmediğini belediyeler arasındaki iletişimsizlik nedeniyle sorunların çözülemediğini ifade ediyor.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71