www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Uygunsuz yapılara af yok

Uygunsuz yapılara af yok

İnegöl Belediyesi, kural dışı imar uygulamalarına karşı denetimlerini sürdürüyor. İmar planına aykırı yapılar tek tek kaldırılıyor.

 

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılar ve imar kurallarına aykırı yapılarla mücadele konusunda gösterdiği kararlı duruştan taviz vermiyor. Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyor. Denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili yıkım çalışmalarını da sürdürüyor.

 

UYGUNSUZ TARABALAR KALDIRILDI

Bu kapsamda Mahmudiye Mahallesinde 18 uygulaması kapsamında yolda kalan şahsa ait tarabalar, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?İlçemiz Mahmudiye Mahallesinde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan 18 uygulaması kapsamında yolda kalan tarabaların kaldırılması hususunda yapı sahibine süre verilmiş olup, verilen süre içerisinde yapı sahibi tarafından kaldırılmadığı tespit edilmiş ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince yolda kalan tarabalar kaldırılmıştır.?



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29