?UYUM SORUNU YAŞIYORUZ?

?UYUM SORUNU YAŞIYORUZ?

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, yeni bir takım kadro kurduklarını belirterek ilerleyen dönemde uyum sorununu aşarakçok başarılı olacaklarını söyledi.

 

Süper Amatör Lig B Grubu´nda mücadele eden temsilcimiz Gençlergücü, kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet parolasıyla çıktığı E.Gazi Meskenspor maçından 0-0´lık beraberlikleayrıldı. İlk yarı her iki tarafın kontrollü futboluyla geçen maçın ikinci yarısında Gençlergücü maça ağırlığına koymasına rağmen istediği golü bulamadı.

 

ÖPÇİNER´DEN ?HAYIRLI OLSUN? TEMENNİSİ

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Gençlergücü Başkanı Sedat Öpçiner, ilçemizdeSüper Amatör Küme ve 1.Amatör Küme´de mücadele eden takımlarayeni sezonunhayırlı ve uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

 

17 YENİ TRANSFER YAPILDI

Sedat Öpçiner, ?Geçen sezon BAL´daoynayan kadromuzdan bu sezon bizimle beraber devam eden sadece 2 futbolcumuz var. 17 yeni transfer gerçekleştirdik.Dolayısıyla yeni bir takımız ve biraz zamana ihtiyacımız var. Sahaya çıkan ilk 11´de geçen yıldan hiç oyuncumuz yoktu? dedi.

 

ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ

Oynanan futbolla alakalı değerlendirmede bulunanÖpçiner, ?Maçın ilk bölümünde rakip oyunu önde tutmayı ve iyi kapanarak bizlere pozisyon vermemeyi başardı ve ilk yarıyı gol atamadan bitirdik. İkinci yarıda üstün ve baskılı futbolumuza rağmen yakaladığımız gol pozisyonlarını gole çeviremedik.Her ne kadar kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanamamış olsak bile ilerleyen haftalarda futbolcularımızın birbirini tanımaları ve uyum sorununu ortadan kaldırdığımızda çok başarılı olacağımızı düşünüyorum? şeklinde konuştu.

 

KAZANACAK GÜÇTEYİZ

Sedat Öpçiner, 11 Ekim Pazar günü saat 16.00´da sezonun ikinci maçında Mudanya Güzel Yalı Sahası´nda Bordo takımı ile karşılaşacaklarını ve bu maçı kazanacak güçte olduklarını belirtti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68