www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Uyuşturucu satıcıları tutuklandı

Uyuşturucu satıcıları tutuklandı

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Bürosu ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan 4 ayrı operasyonda yakalanan 6 şahıstan 3´ü tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, KOM Büro Amirliği ekipleri, durumundaki şüphelendikleri 06 AU 8882 plakalı aracı takibe alarak, Ertuğrulgazi caddesi üzerinde durdurdu. Araç içerisinde bulunan M.A.A. ve C.C.´nin üzerinde yapılan aramada, M.A.A´nın üzerinden bir miktar kullanıma hazır esrar maddesi ve metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahısların aracında ve işyerlerinde yapılan aramada ise, bir adet kurusıkı tabanca, bir adet hassas terazi ve iki kilogramın üzerinde esrar maddesi ele geçirildi.Soruşturmayı derinleştiren Emniyet ekipleri, H.T. ve M.D. isimli şahısları da gözaltına aldılar. H.T.´nin üzerinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirildi.

 

İnegöl´de eskiden yanında çalıştığı patronuna, çaldığı telefondaki görüntüleri vermek için para karşılığında şantaj yapan şahıs emniyet ekiplerince yakalandı.M.A.H. isimli şahıs, eskiden çalıştığı Mahmudiye mahallesindeki işyeri sahibi N.Ö.´nün telefonunu geçtiğimiz işyerinden çaldı. Hırsız, eski patronunun telefonunu çalıp kayıplara karışırken, N.Ö. işyerindeki telefonunu arasa da bir türlü bulamadı. Birkaç gün sonra Facebook´tan sahte hesap açan hırsız, eski patronuna sosyal medyadan mesaj atarak telefonundaki görüntüleri verme karşılığında para istedi. Hırsızın, kendisinden 7 bin lira para istediği mağdur, Emniyete giderek şikâyetçi oldu.Şikâyetin ardından harekete geçen Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, hırsızla belediye önünde buluşan patronu takibe aldılar. Pusuya yatan ekipler, şantaj yaparak para isteyen şahsı kısa sürede kıskıvrak yakaladılar.Eski patronuna şantaj yapmaya çalışan şahsın üzerinde yapılan aramada 50 adet uyuşturucu hapta ele geçirildi.

 

4 ayrı operasyonda yakalanan toplam 6 şahıs Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

 

TUTUKLANDI

Adliyeye çıkarılan 6 şahıstan uyuşturucu ticareti yapma suçundan M.A.A ve H.T tutuklandılar. İki ayrı suçtan adliyeye çıkarılan Yabancı uyruklu Muhammed A.H., uyuşturucu ticaretinden adli kontrolle serbest kalırken, şantaj suçundan mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkemeye çıkarılan 6 şahıslar 3´ü tutuklandı, 3´ü adli kontrol şartıyla serbest kaldılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00