www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Turgutalp Mahallesi üzerindeki bir işyerinde uyuşturucu ticareti yaparken yakalanarak adliyeye sevk edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Edinilen bilgiye göre Turgutalp Mahallesi Şehit Abdülkerim Erdoğan Sokak üzerinde bulunan bir işyerinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı alan narkotik ekipleri işyerini izlemeye aldı.Yaklaşık 12 saat boyunca izlenen işyerine gece yarısı baskın yapıldı. Yapılan baskında uyuşturucu ticareti yapan İ.B. isimli şahıs ile işyeri sahibi K.E. suçüstü yakalandı. Yapılan baskında ayrıca uyuşturucu madde almak için işyerine gelen M.S. ve M.K. isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanma suçundan idari işlem yapıldı.İşyerinde ve araçta yapılan aramada çok sayıda satışa hazır halde metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslardan uyuşturucu satıcısı İ.B. ile işyerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıran K.E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71