www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Uyuşturucu gündemden düştü

Uyuşturucu gündemden düştü

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay, İnegöl'de uyuşturucu kullanımının gündemden düştüğünü açıkladı.

UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, UBM Afyon İl Başkanı Hakan Koç ve manken- şarkıcı Tuğba Altıntop, İnegöl`de, dernek bünyesinde girdikleri yarışmalarda derece kazanan sporcularla birlikte basın toplantısı düzenlediler.

 Toplantıda konuşan UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, Tuğba Altıntop`un ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, dernek yararına Afyon'da düzenleyecekleri konser için Altıntop'tan destek sözü aldıklarını söyledi.

 HEDEF TÜRKİYE GENELİNDE 1800 BİLGİ İŞLEM MERKEZİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Kaymakam Ali Akça'nın desteği ile İnegöl'de uyuşturucu kullanımını gündemden düşürdüklerini aktaran Akay, Antalya, Afyon, Erzincan, Sakarya, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs'ta örgütlenme çalışmalarını sürdürüyoruz. Hedefimiz Türkiye genelinde bin 800 adet bilgi işlem merkezleri oluşturmak” dedi.

 ÜNLÜLER BU İLLETTEN KURTARILACAK

Ankara ve İzmir'de uyuşturucu bağımlısı olan 50'ye yakın kişiyi tedavi altına aldıklarını belirten Akay, Böylelikle bu arkadaşlarımızı bu uyuşturucudan kurtardık. Kurtarmaya devam edeceğiz. Ayrıca uyuşturucuya bulaşmış ünlülerimizi Tuğba hanımla birlikte tek tek ziyaret edip bu konuları anlatacağız” şeklinde konuştu.

 İNEGÖL PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

Manken ve şarkı Tuğba Altıntop da, uyuşturucu ile mücadele konusunda üzerine düşen görevi yapmak istediğini vurgulayarak, Bu ve bunun gibi güzel organizasyonlara bundan sonra da beraber imza atacağız. İmzanın içerisinde benim de bir katkım olacağı için kendi adıma çok mutluyum. Uyuşturucu kullanan her kesimden kim olursa olsun öncelikle destekle, dostane bir şekilde yan yana olmamız gerektiğine inanıyorum. Her şekilde bu derneğin yanındayım. Türkiye`nin dört bir tarafında çalışacağız. İnegöl pilot bölge seçildi. Gerçekten de çok büyük başarılara imza attığınızı biliyorum. Yaşasın gençlik. Kötü olan her şeyin karşısında duralım” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02