www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Uyuşturucuya Savaş Açtılar

Uyuşturucuya Savaş Açtılar

İnegöl´ün Gürcü camiası dernek başkanları, geleneksel olarak düzenledikleri istişare toplantılarının bu ayki gündemine gençleri aldılar. Gençlerin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması noktasında önleyici tedbirler alınmasına karar verildi.

İnegöl´de faaliyet gösteren Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Nedim Sevim, Kafkas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Ordu, Kafkas Sosyal Yardım Platformu Başkanı Osman Baştürk, GÜRSİAD Başkanı Recep Bayrak, Hayriye Köyü Gürcü Kültür Derneği Başkanı Ahmet Tümer, Muratbey Köyü Gürcü Kültür Derneği Başkanı Özgür Gürbüz, Gazelli Köyü Gürcü Kültür Derneği Başkanı Abdullah Tataroğlu, Gülbahçe Köyü Gürcü Kültür Derneği Başkanı Ahmet Yokuş, Sulhiye Köyü Gürcü Kültür Derneği Başkanı Sebahattin Demirtaş,  OYDER Başkanı Sabri Şen, geleneksel hale getirdikleri istişare toplantıları kapsamında bu ay Oylat´tabir araya geldiler.

Başkanlar, İnegöl´e ve camialara ait konuların gündem olduğu toplantıda şehir yaşamının insan hayatındaki negatif etkilerinin birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşabilmenin yöntemleri ve sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşen görevleri hakkaniyetle yapabilmek için seferber olmaları gerektiği konusunda fikir birliğine vardılar. Bu mavaldagençler üzerine karabasan gibi çöken uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda önleyici tedbirler be bilgilendirme çalışmaları yapılma kararı alındı.

İnegöl´ün kozmopolit bir şehir ve kendilerinin de bu bütünün bir parçası olduklarını belirten başkanlar, şehrin sorunları ve çözümlerine yönelik diğer sivil toplum kurulusu ve derneklerle yan yana gelişler ve ortak akıl oluşturma konusunda harekete geçilmesi yönünde kararlar alındı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71