www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ?

?ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ?

İnegöl´e yeni atanan savcı ve hâkimleri ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, huzur ve güvenin korunması için ?üzerimize düşeni yaparız?dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´e yeni atanan ve atamaları sonucu İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan Cumhuriyet Savcısı Muhammed Salih Gürakar ile hâkimler Ayşegül Şahin Ünlü, Tansu Dumlupınar ve Seyda Kibar Yıldırım´ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

?SIKINTILAR MÜMKÜN OLDUĞUNCA BERTARAF EDİLECEK?

Ziyaret esnasında bir konuşma yapanBelediye Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegöl her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Bu gelişmeye paralel olarak bir takım sıkıntılarda yaşanmıyor değil. Bu sorunları çözen adliyemiz, emniyetimiz ve jandarmamız var. Gönül ister ki şehrimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmasın, hiç sıkıntı olmasın, her şey huzur içerisinde ilerlesin ama takdir edersiniz ki bu kadar kalabalık, ticaretin bu kadar hareketli olduğu bir yerde bu pek mümkün değil. İnşallah çok değerli savcı ve hâkimlerimiz tecrübeleri ve gayretleriyle bu sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf edeceklerdir? dedi.

 

?İNEGÖL ADINA SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞME?

Göreve geldiği 2004 yılında İnegöl Adliyesi´nin 4 hâkim, 4 savcı ve bir başsavcı olmak üzere 9 personele sahip olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, ?Adliye Sarayımız bugün 30´dan fazla hâkim ve savcının görev yaptığı, içerisinde Ağır Ceza Mahkemesi´nin de yer aldığı müstakil bir binada hizmet veriyor. Bu durum şehrimiz adına sevindirici bir gelişme? şeklinde konuştu.

 

?HUZUR VE GÜVENİN KORUNMASI İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ?

Aktaş, ?Bugün, ilçemizde yakın geçmişte göreve başlayan savcı ve hâkimlerimize yeni görevlerinde başarılar dilemek amacıyla kendilerini ziyaret ettik. Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı kendilerine özellikle belirtmek istiyorum. Savcı ve hâkimlerimize başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum?ifadelerini kullandı.

 

AKTAŞ´IN DESTEĞİ İNEGÖL ADINA ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ziyaret edilen savcı ve hâkimler Başkan Aktaş´a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İnegöl için güzel hizmetler yapmak istediklerini belirten hâkim ve savcılar Başkan Aktaş´ın kendilerine verdiği desteğin ilçe adına önemli olduğunu belirttiler.

 

Aktaş, ziyaretleri esnasında savcı ve hâkimlere çiçek takdiminde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29