www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ÜZERİNE KOYARAK GELİŞİYORUZ?

?ÜZERİNE KOYARAK GELİŞİYORUZ?

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ligin 2. yarısında yakaladıkları başarılı form grafiğini devam ettirmek istediklerini belirterek, her gün üzerine katarak gelişen bir havada olduklarını ifade etti.

 

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor müsabakası hazırlıklarını dün kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

 

MAĞLUP OLMAMAMIZ GEREKİYOR

Antrenman sonrası değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ?2. yarıya iyi bir başlangıç yaptık. 3 maçta 7 puan aldık. Keşke 9 puan olsaydı diyoruz. En azından mağlup olmadan ilk yarıdaki çizgimizin üzerine çıkarak devam ediyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım. Henüz ligin ortalarındayız. Önümüzde 42 puanlık bir süreç var. Alacağımız puanlarla nerede olacağımız belli değil. Bu konuda bir kehanette bulunmak doğru değil ama şu aşamada iyi bir süreçten geçiyoruz, iyi bir dönem geçiriyoruz. Bunu haftasonu oynayacağımız Kocaeli maçına taşımak istiyoruz. Artık her rakip zor ve puanlar birbirine yakın. Grubumuzda kendinizi her hafta farklı bir konumda bulabilirsiniz. Maçlardan mağlup olmadan çıkabilmek çok önemli. Rakibinizi tutma ve puanınızı koruma anlamında önemli? Devam etmek istiyoruz. Bu takım bunu başarabilecek güçte ve karakterde. Sporcularımızın performansından, birlikteliklerinden, çalışmalarından çok memnun oluyorum. Her gün üzerine katarak gelişiyoruz. Bu süreçte fazla sıkıntıya düşmeden iyi bir takım olma yolundaki hızımızı sonuçlarla daha da hızlandırmak istiyoruz. Bunlardan bir tanesi de önümüzdeki Kocaeli maçıdır. İnşallah oradan da iyi bir sonuçla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz? dedi.

 

2 EKSİK VAR

Türker ve Erdi´nin sakatlıklarından dolayı Kocaeli maçında görev alamayacaklarını belirten Güngör, ?Onların haricinde ufak tefek sakatlıklar var ama maça çıkabilecekler. Türker ve Erdi dışında eksiğimiz bulunmuyor. Diğer arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19