www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

UZUN SOKAK BAYRAKLARLA DONATILDI

UZUN SOKAK BAYRAKLARLA DONATILDI

Uzun Sokak esnafları, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki olarak sokağı baştan sona Türk bayrakları ile donatarak, birlik beraberlik mesajları verdiler.

 

İnegöl Uzun Sokak esnafları, son zamanlarda meydana gelen terör olaylarına tepki göstererek tüm sokağı Türk bayrakları ile donattılar.

 

TÜRKİYE´YE ÖRNEK BİR İLÇEYİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uzun Sokak esnaflarından Cemal Ulutaş, ?Son günlerde ülkemizde yaşanan sıkıntılı durumları görerek İnegöl´de Uzun Sokak esnafları olarak böyle bir şey yapmak istedik. Bayrağımıza sahip çıkacağız. Ülkemizde yaşanmış olan terör olaylarında şehit olan polis ve askerlerimizi anmak, bayrağımıza sahip çıkmak adına çarşımızda bulunan tüm esnaf arkadaşlarımızın birliği ile bayram üzeri böyle bir etkinlik yapmak istedik. İnegöl´de şehitlerimize, ülkemize ve bayrağımıza sahip çıktığımızı göstermek istedik. Bu sokakta Türkiye´nin her yöresinden çeşitli esnaf arkadaşlarımız vardır. Buradaki arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğimizi, Türkiye´deki kardeşçe yaşamayı gösterebilecek bir etkinliktir bu. Bu etkinliğe destek veren arkadaşlarımıza ve Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnegöl,Türkiye´nin81 ilinden gelen insanların kardeşçe yaşayabildiği örnek bir ilçedir. Türkiye´ye örnek bir ilçedir. Türkiye´nin bu mozaiği görmesi gerekiyor. Herkesin kardeşçe yaşayabildiği bir ilçe aranıyorsa orası İnegöl´dür ve bu bir örnektir. Bunu herkesin görmesi gerekiyor. Bu görülürse Türkiye´ye barış daha güzel gelir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00